PAŠĆE SVI REKORDI: Na Marakanu stiže gomila NOVCA! Istorijski TRANSFER se sprema, Zvezda će na njemu ZARADITI 15 miliona evra?

Autor:

Sport

02.04.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju španskih medija, na pomolu je veliki transfers na relaciji Beograd - Madrid.

PAŠĆE SVI REKORDI: Na Marakanu stiže gomila NOVCA! Istorijski TRANSFER se sprema, Zvezda će na njemu ZARADITI 15 miliona evra?

Foto: Starsport, pixabay.com

Nakon Milana Jankovića, Roberta Prosinečkog, Dejana Ramba Petkovića, Perice Ognjenovića i Luke Jovića, narednog leta, još jedan fudnaler Crvene zvezde mogao bi da psotane član kraljevskog kluba iz Madrida.

Kako prenosi madridski portal "OK Diario" ekipa Reala iz Madrida zainteresovana je za supertalentovanog štopera crveno-belih Stefana Lekovića.

Foto: FK Crvena zvezda

Stefan Leković prilikom produžetka ugovora

 

Rukovodstvo kluba iz španske prestonice dobro je upoznato sa potencijalom mladog fudbalera i želeli bi već ovog leta da ga vide u njihovom razvojnom timu. Međutim, rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić" je prethodne zime napravilo odličan potez produženjem ugovora sa nekolicinom mladih i talentovanih igrača, pa je Leković vezan ugovorom do 2026. godine. Plan rukovodstva Crvene zvezde je da Stefan već ovog leta postane član seniorskog tima crveno-belih, a očkivanja su da bi u nekom narednom periodu od njegovog transfera Crvena zvezda mogla da inkasira i čitavih 15.000.000 evra što bi bio i najunosniji transfer u istoriji kluba i prevazišao bi transfer Gorana Drulića u špansku Saragosu koji je iznosio 13 miliona evra.

Stefan Leković je rođen 9. januara 2004. godine. Prošao je kompletnu školu Crvene zvezde, a od januara ove godine član je ekipe beogradskog Grafičara, razvojnog tima crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Boba

02.04.2022 14:50

Što je babi milo, to joj se i snilo.