ZEMLJOTRES PRED MUNDIJAL: Reprezentacija dobija TOP POJAČANJE iz Engleske, NAJVEĆE LEGENDE ga ubedile da se vrati, a neki Srbi će reći: "Kud baš sad?"

Autor:

Sport

04.04.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna vest posle žreba u Dohi!

ZEMLJOTRES PRED MUNDIJAL: Reprezentacija dobija TOP POJAČANJE iz Engleske, NAJVEĆE LEGENDE ga ubedile da se vrati, a neki Srbi će reći: "Kud baš sad?"

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Defanzivac Liverpula Žoel Matip mogao bi ponovo da zaigra za Kamerun na predstojećem Svetskom prvenstvu, što bi bilo ogromno pojačanje za ovu afričku selekciju.

Matip se povukao iz nacionalnog tima još 2015. godine, a od tada je odbijao nekoliko poziva da se vrati. Ipak, u ubeđivanje su se sada uključile i velike legende kamerunskog fudbala - Rože Mila i Samjuel Eto. Navijači su oduševljeni tom mogućnošću, ali as velikana sa "Enfilda" još uvek nije rekao konačno "da".

 

 

Podsetimo, Kamerunci će na Mundijalu igrati u grupi G sa Brazilom, Srbijom i Švajcarskom, a izvesni povratak Matipa u reprezentaciju predstavljaće problem više za "Orlove" uoči susreta u Kataru... Svetski šampionat se igra od 21. novembra do 18. decembra, a organizatori su usvojili nova pravila o ulasku u zemlju, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading