Uhapšena DVOJICA DEČAKA! Upucali vazdušnom puškom ženu u glavu na Novom Beogradu! Hteli da je opljačkaju pa potegli oružje!?

Autor:

Hronika

04.04.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaci se sumnjiče da su oko 18:30 na Novom Beogradu, na Starom sajmištu iz vazdušne puške pucali i pogodili u glavu R.J. (74).

Uhapšena DVOJICA DEČAKA! Upucali vazdušnom puškom ženu u glavu na Novom Beogradu! Hteli da je opljačkaju pa potegli oružje!?

Foto: Profimedia

Policijske patrole iz stanice Savski venac u saradnji sa kolegama sa Novog Beograda i JZO brzom i efikasnom akcijom uhapsile su A. S (15 godina) i 13. godišnjeg dečaka zbog krivičnog dela - razbojništvo.

Oni se sumnjiče da su oko 18:30 na Novom Beogradu, na Starom sajmištu iz vazdušne puške pucali i pogodili u glavu R.J. (74).

Žena je prevezena u Urgentni centar. Povređena žena ima jednu ''dijabolu'' u predelu glave, dijagnostika je u toku. Samo 45 minuta kasnije, kod Ekonomskog fakulteta patola Savskog venca je uhapsila osumnjičenog dečaka (15) sa vazdušnom puškom.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je kod sebe imao vazdušnu pušku sa municijom za istu i jedan nož na rasklapanje. Osumnjičeni je doveden u PS Savski venac. Nedugo zatim, na uglu ulica Gavrila Principa i K. Popovića, patrola Savskog venca pronašla je dečaka (13) sa vazdušnom puškom, municijom za istu, kao i dva noža na rasklapanje i tri mobilna telefona. I on je doveden u policijsku stanicu.

U toku je rasvetljavanje svih okolnosti razbojništva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading