ŠOKANTNA VEST STIŽE SA MARAKANE: Zvezda ISPLATILA veliki novac MAMIĆU i nekadašnjem igraču PARTIZANA, Delije će svakako imati šta da kažu!

Autor:

Sport

04.04.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna vest stiže sa najvećeg srpskog stadiona...

ŠOKANTNA VEST STIŽE SA MARAKANE: Zvezda ISPLATILA veliki novac MAMIĆU i nekadašnjem igraču PARTIZANA, Delije će svakako imati šta da kažu!

Foto: Starsport, pixabay.com

Dobro je poznata činjenica da fudbalski agenti za svoje poslove naplaćuju "masne" provizije.

U prethodnom periodu Crvena zvezda je morala da plati 165.000 evra norveškoj agenciji "Emefi" prilikom dolaska Ohija Omoižuanfa na beogradsku Marakanu, a nešto manju sumu inkasirao je Nikola Damjanac prilikom prelaska Nemanje Motike iz minhenskog Bajerna. Nekadašnji golman Partizana za uspešno obavljen posao zaradio je 120.000 evra.

Ipak, jedna informacija svakako spada u red zanimljivih.

Naime, prilikom transfera Njegoša Petrovića sa stadiona "Rajko Mitić" u špansku Granadu, agencijsku proviziju platili su upravo crveno-beli. Možda ništa od toga ne bi ni bilo čudo da je direktnu zaradu ostvario Marijo Mamić, sin nekdašnjeg prvog čoveka zagrabačkog Dinama, Zdravka Mamića.

Mamić junior je ovom prilikom inkasirao okruglo 120.000 evropskih novčanica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading