POTRES NA MARAKANI: Selektor MENJA Dekija na klupi Zvezde?

Autor:

Sport

30.03.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se oko goruće teme.

POTRES NA MARAKANI: Selektor MENJA Dekija na klupi Zvezde?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Kao boma odjeknula je vest da bi selektor Severne Makedonije Blagoja Milevski mogao da zameni Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, a sada se o toj temi oglasio i sam stručnjak.

Nekada pouzdani vezista je tokom igračke karijere nosio crveno-beli dres, a sada je podvukao da je Zvezda njegov klub, kao i da je veliki zvezdaš.

Ja sam zvezdaš, proveo sam pet godina tamo. Zvezda mi je u srcu. Sve je otvoreno. Nisam nikada imao razgovore, ali je Zvezda moj klub - kazao je Milevski, a prenose beogradski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marakana je moja kuća - Milevski želi na klupu aktuelnog šampiona Srbije

Podsetimo, 51-godišnji stručnjak je napravio pravi hit sa našim užnim komšijama, koje je doveo do finala baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo. Severna Makedonija je najpre napravila senzaciju u Palermu, šokiravši aktuelnog evropskog šampiona Italiju (1:0), da bi potom izgubila od Portugala na stadionu "Dragao" rezultatom 2:0.

Da li će Milevski zameniti Dekija, videćemo narednih meseci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading