SVE JE POTPUNO JASNO: Zvezda će uskoro dobiti NOVOG TRENERA, vrhunski stručnjak STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

29.03.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznat širom nekadašnje Jugoslavije, a slobodno se može reći da zbivanja u sportu "drži u malom prstu". On uvek zna ono što nikome nije poznato...

SVE JE POTPUNO JASNO: Zvezda će uskoro dobiti NOVOG TRENERA, vrhunski stručnjak STIŽE na Marakanu!

Foto: Republika

Marakana

U intervjuu za list "Objektiv", Velibor Džarovski je govorio o aktuelnim dešavanjim u svetu fudbala, dotakao se vanserijskog uspeha fudbalske reprezentacije Severne Makedonije koja je u baražu za Svetsko prvenstvo eliminisala Italiju, ali je i izneo informaciju zašto selekcija naših južnih suseda sigurno neće videti Katar:

– Ne mora Portugalija zbog Ronalda na Svetsko prvenstvo, ali u Katar neće ići ni Makedonija. Na kraju će zbog publike Portugalija otići na Mundijal, šta ćemo mi njima tamo - potpuno je siguran Džarovski.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Velibor Džarovski

 

Nema veliak očekivanja Džarovski ni od reprezentacije Srbije kada je Svetsko prvenstvo u pitanju:

– Do titule prvaka sveta doći će Nemačka, Engleska ili Brazil. Srbija ne može daleko. Dovoljno je da prođe jednu rundu, i to je to.

Ipak, zanimljivo je bilo čuti šta Džarovski ima da poruči ljubiteljima fudbala u Srbiji, a posebno navijačima Crvene zvezde:

– Meni je selektor prvi komšija, s njegovim ocem sam igrao fudbal i deli nas samo živa ograda. Držao sam ga kao bebu u rukama i on će biti novi trener Zvezde, ako se slože Džaja, Terzić i kompanija. To bi moglo da se desi već na jesen, ako Partizan stigne do titule. Pančev i ja ćemo ga dovesti u Zvezdu, pa posle neka ide u Bajern, Real, Mančester… Budući trener Zvezde treba da bude Bobi Milevski!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading