BIĆEMO PRVACI SVETA! Selektor PUCA od OPTIMIZMA pred Mundijal!

Autor:

Sport

30.03.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i bacio naciju u trans!

BIĆEMO PRVACI SVETA! Selektor PUCA od OPTIMIZMA pred Mundijal!

Foto: Starsport

Fernando Santoš i Dragan Stojković Piksi

Selektor Portugala Fernando Santos izjavio je da je ponosan na svoje izabranike nakon trijumfa nad Severnom Makedonijom (2:0) u finalu baraža.

Santos je podvukao da selekcija sa Pirineja gaji najviše ambicije uoči Mundijala, a podsetio je da su već osvojili dva velika takmičenja.

Jedini san koji imam u ovom trenutku, ako je dozvoljeno sanjati, jeste da podignem treći pehar sa reprezentacijom. Osvojio sam dva, sad sanjam o Mundijalu. Mada, imamo jedno takmičenje pre završnog turnira Prvenstva sveta, dovoljno vremena da se spremimo za sve što nas čeka u Kataru - rekao je Santos, koji je zatim prokomentarisao snove o svetskoj tituli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Portugala

O tome vam pričam! Slediću svoj i san portugalskog naroda. Bitno je što ćemo se naći u Kataru, tamo gde je koncentrisan kvalitet, a ukoliko budemo pokazali timski duh kao u meču sa Makedoncima možemo da se približimo vrhu - jasan je bio Fernando Santos.

Podsetimo, žreb za svetski šampionat je na programu 1. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading