DRAMA NA PIRINEJIMA: Ronaldo PROPUŠTA Svetsko prvenstvo?

Autor:

Sport

17.03.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se velika uzbuđenja.

DRAMA NA PIRINEJIMA: Ronaldo PROPUŠTA Svetsko prvenstvo?

Foto: Starsport

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo

Selektor Portugala Fernando Santos okupiće u ponedeljak reprezentativce kako bi se spremili za mečeve baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo. Portugalce očekuje vraški težak zadatak u finalu doigravanja, ukoliko Italija savlada selekciju Severne Makedonije.

Aktuelni prvak Evrope će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi sprečio Kristijana Ronalda da još jednom predstavlja svoju zemlju na Mundijalu, a Portugalci će najpre dočekati Tursku u Portu, 24. marta. Finale baraža takođe se igra na stadionu "Dragao", pet dana kasnije.

Santos je saopštio spisak pozvanih igrača koji predvodi popularni "KR7", a tu je i Sedrik Soareš, desni bek Arsenala. Za okršaj sa Turcima suspendovan je Žoao Kanselo, a kompletan spisak možete pročitati u nastavku.

Portugal

golmani - Rui Patrisio (Roma), Entoni Lopez (Lion), Diogo Kosta (Porto);

defanzivci - Sedrik Soareš (Arsenal), Žoao Kanselo (Mančester siti), Diogo Dalot (Mančester junajted), Gonsalo Injasio (Sporting), Hose Fonte (Lil), Pepe (Porto), Nuno Mendeš (PSŽ), Rafael Gereiro (Borusija Dortmund);

vezisti - Danilo Pereira (PSŽ), Ruben Neves (Vulverhempton), Vilijam Karvaljo (Betis), Bruno Fernandeš (Mančester junajted), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Mateus Nunjes (Sporting), Otavio Monteiro (Porto), Bernardo Silva (Mančester siti);

napadači - Andre Silva (RB Lajpcig), Kristijano Ronaldo (Mančester junajted), Diogo Žota (Liverpul), Gonsalo Guedeš (Valensija), Žoao Feliks (Atletiko Madrid) i Rafael Leao (Milan).

Republika

Foto: Starsport

Santos "presekao" uoči baraža

Podsetimo, Portugal je grupnu fazu kvalifikacija za SP okončao na drugom mestu iza Srbije, koja je senzacionalnim trijumfom na "Lužu" (2:1) overila direktnu vizu za Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading