TAJKUNSKI PROPAGANDNI ŠTAB U SLUŽBI ZDRAVKA PONOŠA! Sve su maske pale - TOLIKO O OBJEKTIVNOSTI TAKOZVANIH SLOBODNIH MEDIJA!

Autor:

Vesti

17.03.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska televizija N1 objavila je poziv predsedniku Srbije i lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću da učestvuje u TV duelu sa Zdravkom Ponošem ne skrivajući koliko su pristrasni i koliko su im simpatije na strani tajkunskog kandidata i marionete Dragana Đilasa.

TAJKUNSKI PROPAGANDNI ŠTAB U SLUŽBI ZDRAVKA PONOŠA! Sve su maske pale - TOLIKO O OBJEKTIVNOSTI TAKOZVANIH SLOBODNIH MEDIJA!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Tanjug/R. Prelic

Ceo tekst koji je N1 objavila na svom portalu intoniran je tako se Zdravko Ponoš "kuje u zvezde", pošto ga samoproklamovani nezavisni i objektivni mediji nazivaju "najistaknutijim kandidatom opozicije", baš kao da je Ponoš deo uređivačkog kolegijuma tajkunske televizije.

Uz to, kako se navodi na sajtu N1, Ponoševo prisustvo u potencijalno duelu kao da se unapred podrazumeva, pošto se kroz ceo članak pominje i poziva upravo Vučić.

Tekstom objavljenom na portalu N1, Đilasovi i Šolakovi propagandisti samo što nisu rekli - "Vučiću, dođi na duel sa našim kandidatom", što je uočio i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, koji je ovim povodom imao kratku Tviter raspravu sa samozvanim novinarem Slobodanom Georgijevom.

Foto: printscreen

 

 

- Jasno. Nego, ako ti nije teško, pročitaj tekst o kome razgovaramo: N1 u tekstu na duel poziva samo Vučića. Ponoš se podrazumeva. Da li je to zato što je N1 deo Ponoš-Đilasovog izbornog štaba ili je nešto drugo? Zanima me tvoje stručno mišljenje - napisao je Krstić osvrćući se upravo na besramno licemerje tajkunskih medija koji ni ne pokušavaju da se sakriju iza kakve takve maske objektivnosti.

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, televizija Pink nedavno je saopštila da je dala besplatne termine za predstavljanje predsedničkih kandidata i izbornih lista koje je proglasila Republička izborna komisija.

Kako je najavljeno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće na ružičastoj televiziji danas u 17.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

17.03.2022 14:15

Koliko sam do sada primetio, predsednik razgovara sa svima, ali sa onima koji su izdali svoju državu i ukaljali uniformu VS ne verujem da će sesti za isti sto. Ukoliko i sedne plašim se da će Ponoš, vaš ponos iako ovo ponos me asocira na ove muške iz Zadruge koji šetaju nagi i pokazuju svoj ponos pa sam u dilemi šta mu tu dođe ovaj opozicioni kandidat!?!?