PIKSI ZAGRMEO: Zar smo mi NAJGORI?

Autor:

Sport

26.03.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije imao je šta da kaže posle meča njegovih izabranika i Mađarske u Budimpešti.

PIKSI ZAGRMEO: Zar smo mi NAJGORI?

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Srbija je minimalnim rezultatom savladala Mađarsku na "Puškaš Areni", a Dragan Stojković Piksi je bio impresioniran stadionom naših severnih komšija.

- Nadam se i sanjam taj dan da stadion poput ovog u Budimpešti imaju Srbija i Beograd. Zar smo mi najgori da nemamo ovako nešto, zar smo toliko loši. Arena Ferenc Puškaš je impresivan, bilo je mnogo lepo ovde. Uživali smo u impozantnoj građevini, na terenu, tribinama... Valjda su ljudi u Srbiji ovo videli, trebalo bi da i mi dobijemo ovako nešto - rekao je Piksi za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Starsport

"Puškaš Arena"

Podsetimo, Srbija takođe planira izgradnju nacionalnog stadiona, a selektor je nedavno rekao da veruje da će on biti završen u naredne tri godine.

Razgovori koje sam imao sa relevantnim ljudima su me uverili da ćemo do 2024. a ja kažem i do 2025. da ga napravimo. I da budemo ponosni na objekat te vrste. Ne samo to, u planu je da se sazida administrativni centar FSS i u fazi smo traženja lokaliteta. To je već na stolu. Upravni odbor treba da odluči gde i kako, novac nije problem, a FSS mora da ima centar u skladu sa zahtevima UEFA i FIFA - izjavio je tada Stojković.

Republika

Foto: Starsport

"Puškaš Arena"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading