TADIĆ SE OTVORIO: Mađari su bili BEZOBRAZNI, a sudija nam nije svirao ČIST PENAL!

Autor:

Sport

26.03.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih srpskih fudbalera izneo je utiske posle pobede nad Mađarskom u Budimpešti.

TADIĆ SE OTVORIO: Mađari su bili BEZOBRAZNI, a sudija nam nije svirao ČIST PENAL!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, otkrio je da je utakmica sa Mađarskom u Budimpešti bila sve, samo ne prijateljska.

Utakmica je malo izašla iz okvira prijateljske. Mađari su bili bezobrazniji nego što smo očekivali, pa smo morali malo da odgovorimo na takvu igru. Dobro je kad postoji taj naboj - rekao je Tadić za "Sportski žurnal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Meč nije bio na visokom nivou. Malo je i sudija seckao igru, nije znao gde se nalazi. Nije nam dosudio penal nad Mitrovićem. Mađari su pokušali da nas pritisnu. Pokazali smo da je kvalitet na našoj strani, mada smo mogli bolje da igramo. To bi trebalo da nam bude cilj, iako smo pobedili bez većih problema.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Srbiju u utorak očekuje još jedan prijateljski meč, protiv selekcije Danske u Kopenhagenu.

- Lepo je kad smo ovako opušteni. Otkad je došao mister Stojković napravili smo fantastičnu atmosferu. Igramo odlično i izvrsno smo se uklopili ne samo između sebe, već i sa stručnim štabom. Sve protiče u najboljem redu. Treba da i dalje uživamo u igri, radimo isto što smo činili kroz cele kvalifikacije. Prošlo je godinu dana našeg uspešnog puta, samo treba tako da nastavimo - poručio je kapiten Orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading