TADIĆ SAMOUVEREN: Dajte nam ATRAKTIVNE protivnike u Kataru!

Autor:

Sport

23.03.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svakom treningu, svakoj utakmici, radimo ozbiljno, želimo da pobedimo. Pripremamo se najbolje moguće, želimo da pokažemo kakva smo ekipa i da nastavimo da igramo kao što smo igrali u kvalifikacijama za Mundijal, rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

TADIĆ SAMOUVEREN: Dajte nam ATRAKTIVNE protivnike u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

On je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Mađarske istakao da je ekipa i pre bila jaka individualno, ali da od dolaska selektora Dragana Stojkovića postoji zajedništvo i iskrena i dobra atmosfera.

- Individualni kvalitet sad dolazi do izražaja, svi znaju šta se od koga očekuje, nema problema. To je ključ, zajedništvo, sloga, uživanje. Znamo šta predstavlja naša zemlja, igramo sa ljubavlju i strašću i željom da pobedimo. I da svi uživaju, i navijači i mi.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Tadić je dodao da se ne opterećuje žrebom za Mundijal u Kataru, ali da bi voleo atraktivne rivale.


- Pokazali smo da smo fokusirani samo na nas, našu igru i to nam prija, momci osećaju samopouzdanje. Voleli bismo atraktivne, dobre protivnike, kakvi na Svetskom prvenstvu samo i jesu, ali ostajemo fokusirani samo na našu igru i onda nema problema - zakjljučio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading