ISTORIJSKI DUEL: Eriksen se protiv Srbije vraća u reprezentaciju, stadion EKSPRESNO rasprodat!

Autor:

Sport

23.03.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti iz Kopenhagena.

ISTORIJSKI DUEL: Eriksen se protiv Srbije vraća u reprezentaciju, stadion EKSPRESNO rasprodat!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije 29. marta gostovaće u prijateljskoj utakmici Danskoj u Kopenhagenu.

Legendarni stadion "Parken" je već rasprodat, pa nas očekuje pravi spektakl. Ovaj meč biće i istorijski, pošto će se Kristijan Eriksen vratiti u reprezentaciju Danske.

On je svoj poslednji meč u dresu nacionalnog tima odigrao upravo na Parkenu 12. juna prošle godine protiv Finske na EP, a ovaj duel nažalost je ostao upamećen po tome što je Eiksen pao na travu usled zastoja u radu srčanog mišića.

Plemeniti vezista je u međuvremenu dobio defibrilator, a fudbalu se vratio u dresu Brentforda koji nastupa u Premijer ligi.

Selektor Danske Kasper Hjulmand najavio je da će Eriksen sigurno zaigrati protiv Srbije.

- Plan je da on bude uključen ravnopravno sa ostalima. Moramo da vidimo koliko je napravio i koliko može da odigra meč protiv Holandije. Ali on je 100 odsto spreman da igra protiv Srbije u utorak - rekao je Hjulmand.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Hjulmand

Strateg Danaca zna da će duel sa "orlovima" biti poseban za sve navijače i tim.

- Mislim da se svi radujemo što ćemo ga ubaciti, a on će ući u tim kao jedna od najprirodnijih stvari na svetu. Kristijan je neverovatno društveno biće i razgovara sa svima. Tako da se zaista radujemo njegovom dolasku.

Eriksen je nedavno izašao iz karantina zbog korone, a tok bolesti bio je blag tako da će u četvrtak i petak normalno trenirati.  Danci 26. marta igraju protiv Holandije u Amsterdamu.

Poslednji put kada je Srbija igrala protiv Danske bilo je to 13. juna 2015. godine i tada su "orlovi" poraženi rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading