TERZIĆ PONOSAN NA PARTIZAN: Zanimljva izjava posle meča u Surdulici!

Autor:

Sport

22.03.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana upisali su važan trijumf u Surdulici.

TERZIĆ PONOSAN NA PARTIZAN: Zanimljva izjava posle meča u Surdulici!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Partizan je posle preokreta savladao Radnik u gostima u okviru 28. kola Superlige Srbije i tako se ponovo izjednačio sa Crvenom zvezdom.

Jedan od junaka trijumfa crno-belih bio je strelac prvog gola Nikola Terzić.

- Utakmica je bila teška i značajna. Kada smo se pripremali, znali smo da će biti veoma zahtevna, jer je Radnik ekipa koja dosad nije primila gol u drugom delu prvensta, igra odlično kod kuće, teško ju je pobediti. Ako dodate na sve i težak teren na kom nije moglo da se igra, a morali smo brzo da se adaptiramo na njega i sve oko nas, ovo što smo uradili čini nas ponosnim. Osvojili smo bitna tri boda - ističe mlađani Terzić.

On je ove sezone postigao pet golova, od čega su čak četiri došla na gostujućim terenima.

- Presrećan sam, pogodak mi znači, a na teškom gostovanju imao je još veći značaj za tim. Došao je kao nagrada za trud tokom čitave sezone. Kvinsi Menig je odigrao odličnu utakmicu, probio po desnom boku, čekao sam loptu u šesnaestercu i slabijom, desnom, nogom pogodio.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Terzić

Trener Aleksandar Stanojević je posle meča hvalio mentalnu snagu ekipe. Sa tom konstatacijom saglasan je i mladi Terzić.

- Odlično smo ušli u utakmicu i pokazali karakter. Posle primljenog gola reakcija je bila neverovatna, brzo smo izjednačili, nastavili da ređamo šanse u želji da dođemo do preokreta u prvom poluvremenu. Pošto smo izašli na teren u drugom, brzo smo postigli još jedan gol i preokrenuli rezultat u korist! Do samog kraja smo pokazali karakter, da smo pravi tim i svi kao jedan.

Radnik je u samoj završnici utakmice u jednom napadu imao dve dobre šanse, a uspeo je da pogodi i prečku.

- Pobeda je osvežila tim. Najteže gostovanje i baš bitni bodovi. Sve je bilo kako bi trebalo, kako šef zahteva od nas u takvim utakmicama. Uzdigili smo se posle remija sa Napretkom, igramo odličnu sezonu, u trci smo za titulu, stigli smo do osmine finala Lige konferencije. Sada nam predstoji reprezentativna pauza, gde će svi odmoriti i biti spremni za nastavak prvenstva.

Terzić je uveren da on i njegovi saigrači mogu do dugo čekane šampionske titule.

- Naravno da možemo do titule! Ima dosta da se igra. Spremni smo za nastavak i nadamo se da cemo slaviti na kraju - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading