BROJKE SVE GOVORE: Partizan dobija NAJBOLJEG strelca u istoriji srpskog fudbala?

Autor:

Sport

22.03.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hita ka rekordu.

BROJKE SVE GOVORE: Partizan dobija NAJBOLJEG strelca u istoriji srpskog fudbala?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol

Rikardo Gomeš iza sebe ima sezonu iz snova u Superligi Srbije.

Napadač Partizana ubedljivo je najbolji strelac prvenstva Srbije sa 22 postignuta gola, a do kraja takmičenja mogao bi da obori mnoge rekorde.

Njemu fale samo još tri pogotka kako bi postao igrač sa najviše golova u jednoj sezoni Superlige. Ovaj rekord trenutno drže Aleksandar Pešić i Milan Makarić, koji su uspeli da postignu po 25 pogodaka.

Republika

Foto: Starsport

Imajući u vidu da je do kraja prvenstva ostalo još devet kola, a da je Rikardo glavni šraf Partizana u pohodu ka titulu, biće pravo čudo ukoliko špic sa Zelenortskih ostrva ne bude uspeo da prestigne Pešića i Makarića.

Gomeš ima priliku i da obori rekord Sava Miloševića, koji je sa 30 golova najbolji strelac u jednoj prvenstvenoj sezoni nakon raspada SFRJ.

Ipak, za tako nešto  biće mu potrebno devet golova, što znači da bi u proseku morao da postiže barem jedan gol po utakmici.

Šta god se na kraju desilo, biće to najbolja Rikardova sezona u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading