STANOJE, ZAŠTO SI ĆUTAO NA +5? Bivši AS Zvezde ŽESTOKO ISPROZIVAO trenera Partizana!

Autor:

Sport

22.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je prednost na tabeli i ćutao je, ali sada traži izgovore i alibi za loše rezultate njegovog kluba, kaže bivši igrač crveno-belih za Srpski telegraf i Republiku.

STANOJE, ZAŠTO SI ĆUTAO NA +5? Bivši AS Zvezde ŽESTOKO ISPROZIVAO trenera Partizana!

Foto: Starsport

Protiv Napretka nam nije sviran čist penal ili i mi moramo da vršimo pritisak sada, kao što Zvezda vrši nenormalan pritisak sve ovo vreme. Posle Subotice, nije se ni završila utakmica, oni vrše pritisak na savez, na selektora, koji je na onakav način odveo reprezentaciju na Mundijal. Na celu fudbalsku strukturu vrše pritisak i onakve pretnje... Ovo je samo deo koji je uputio Aleksandar Stanojević, trener Partizana, na račun Crvene zvezde, optužujući večitog rivala da kroji šampionsku trku na nesportske načine.

Šef struke "parnog valjka" dobio je i prvi odgovor, a Dragan Mićić, nekadašnji napadač crveno-belih, u razgovoru za Srpski telegraf zapitao se zašto se popularni Stanoje nije javio kada je imao pet bodova prednosti na tabeli.

Loznica može da iznenadi Partizan

Dragan Mićić je poslednji trenerski angažman imao u Loznici od aprila 2019. do novembra 2021. Nekadašnji šef struke tima s Lagatora smatra da "zeleni" mogu da iznenade Partizan kao gosti u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije (6. april, 15.00).

- Lopta je okrugla, a kup utakmice uvek nepredvidiv. Bilo je mnogo primera kod nas i u svetu kad otpisani izbaci favorita. Loznica može da potraži šansu zbog Partizanovog pada forme, a i da se neki igrač afirmiše, da se pokaže u što boljem svetlu - poručio je Mićić.

PODREĐENI POLOŽAJ

- Večiti rivali su sada izjednačeni na tabeli, a Partizan je pred start drugog dela sezone imao pet bodova prednosti. Zašto se Stanojević tada nije javio? Tada im je sve išlo u prilog, a sada, kada je u podređenoj situaciji, smišlja izgovore i govori da se u sve meša neka "druga kuhinja". Jednostavno, ovim rečima ima nameru da, ničim izazvan, doliva ulje na vatru, da traži alibi za loše rezultate Partizana u poslednje vreme - rekao je popularni Ćićmi za Srpski telegraf.

Republika

Foto: Tanjug

"Skresao" Stanoju - Dragan Mićić

GLEDAJ SVOJ KLUB

Ljubimac delija i trenutno trener bez angažmana smatra da srpski stručnjaci treba da balansiraju situacije svojim izjavama i da gledaju svoje klubove.

- Mislim da Stanojevićevo ponašanje nije džentlmenski. Obaveza nas trenera jeste da balansiramo situacije svojim izjavama i da gledamo svoja posla. Komentarisati druge ekipe, to nije u skladu ni u duhu fer-pleja. A ako ima neke primedbe oko suđenja, postoji određeno telo koje rešava to, to se negde drugde prijavljuje, a ne na konferencijama za medije - jasan je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MORAMO Uzeti

22.03.2022 09:21

NORMALNO DA SE CUTI NA + ALI VI NISTE CUTALI ,CIGO. UDBASKA MATRICA NON STOP ROVARI ! KAKO LOPUZA KAZE : PO SVAKU CENU MORAMO UZETI TITULU ,MORAMO!