Zorica Marković rešila da pokrene NOVI biznis: Pevačica nakon kafane ZIDA ZGRADU u ovom naselju!

Autor:

Zabava

21.03.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je postala investitor.

Zorica Marković rešila da pokrene NOVI biznis: Pevačica nakon kafane ZIDA ZGRADU u ovom naselju!

Foto: ATA Images

Za Zoricu Marković se već godinama zna da zarađuje novac i van estrade, a pevačica je do sada otvarala ugostiteljske objekte.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković, pevačica

Međutim, Zorica je sada rešila da proširi posao i na nekretnine, pa je tako rešila da sa prijateljim sazida zgradz u naselju Jajinci, gde pevačica i živi, a takođe je rešila da izda kuću obzirom da ima još jednu nekretninu na svom placu.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Zorica Marković, pevačica

- Kod mene se samo radi. To je prostor od mojih sinova i snajki. Neka deca rade. Ilija i Dejan rade šta hoće, ja sam tu pomognem. U stvari, ja njima malo i smetam. Oni su pametniji u mnogim stvarima od mene. Ima para od muzike, ali mora još nešto da se radi - priča Zorica i otkriva kako je došlo do toga da postane investitor.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković, pevačica

- S drugom Acom sam ušla u posao. Pravimo pametnu zgradu. To će biti 2.000 kvadrata, upravo odlučujemo o kvadraturi stanova i žurimo, pošto građevinski materijal divlja. Jajinci su postali drugo Dedinje. Sav novac koji sam imala uložila sam u to, pa šta mi Bog da. Uključiće se i moji sinovi, zato se ovo i izdaje. Kamen temeljac ide ubrzo, samo papirologiju da završim, malo je ostalo. Sve mora da bude do perfekcije. Biće to prva pametna zgrada u ovom delu predgrađa. Mnogo sam ponosna, jer sam pre 23 godine kupila kućicu od 65 kvadrata i 10,5 ari placa i ceo svet zna da Zorka ne da radi, nego ore u životu. Zaokružila sam priču, imamo svi svoje, zadovoljni smo. Mogu da dignem sve četiri uvis - poručuje pevačica, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading