STANOJE, ČEMU OVO? Trener Partizana ISPROZIVAO Zvezdu, njegove reči izazvaće BES na Marakani!

Autor:

Sport

12.03.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke crno-belih se oglasio nakon evropskog debakla, a pred novi izazov u Superligi Srbije.

STANOJE, ČEMU OVO? Trener Partizana ISPROZIVAO Zvezdu, njegove reči izazvaće BES na Marakani!

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u nedelju od 14:30 časova dočekuju Napredak u okviru 27. kola Superlige Srbije, a tokom najave duela sa Kruševljanima trener crno-belih Aleksandar Stanojević "pecnuo" je Crvenu zvezdu.

Popularni Stanoje je istakao da Parni valjak na klupi nema igrače koji vrede "dva miliona evra", poput Večitog rivala.

Znamo svi šta nam donosi ovaj meč, Napredak je dobar rival koji hoće da igra fudbal. Ima igrače koji u svakom trenutku mogu da kreiraju šansu i dikektno utiču na rezultat. Potpuno smo spremni, respektujemo rivala. Kadrovska situacija je takva da ne računamo na Natha koji neće igrati samo sada.. Ostali su spremni. Osim onih koji su duže van tima. Videćemo na utakmici koliko su se igrači poremetili ili nisu posle Fejenorda, koliko smo spremni. Do sada smo se iz svih situacija vraćali na pravi način. Očekujem to i protiv Napretka koji igra lep fudbal - počeo je Stanojević, koji je na pitanje o "najjačem sastavu" potpuno izgubio živce.

Nama je mnogo teško. Morate da znate i da shvatite da mi nemamo igrače na klupi koje smo platili dva miliona kao što ima naš rival. Mi nemamo igrača reprezentativnog kalibra koji sedi na klupi i menja drugog igrača reprezentativnog kalibra. Nemamo te mogućnosti koje ima naš rival, nemamo taj luksuz, ali imamo zajedništvo i to nas drži. Ta naša atmosfera, jedinstvo u klubu i sve te stvari. Šta znači da menjamo najbolji sastav? Mi dobro generalno guramo i voleo bih da tako nastavimo - istakao je Stanojević, koji je zatim zaključio:

Ne znam ja da li vi niste očekivali, ali ja vidim da ste očekivali da se osvoji LK. Nadam se da će i vama očekivanja spasti i da ćemo se svi samo zadovoljiti ovim prvim mestom posle 27. kola. Da će se ljudi zadovoljiti što smo još prvi. Nama je fokus o prvog momenta bio na prvenstvu. Ovo je sve bilo dopunsko, da li će se osetiti posledice toga pokazaće naredni period. Pravio si tim za prvenstvo. Fokusirani smo od prvog dana i bićemo i kad se sve završi u Evropi - naveo je strateg Partizana.

Podsetimo da su crno-beli u četvrtak uveče deklasirani u Humskoj od Fejnorda (5:2), dok na prvenstvenoj tabeli još uvek imaju dva poena viška u odnosu na crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
marko

12.03.2022 14:55

Aludira na Predsednika Srbije samo nije dovoljno hrabar da kaze glasno nego ovako potuljeno. Ovo su radili i prosle sezone kad su pricali o "pozivu koji se ne odbija". Stanojevicu zasto te teraju i zasto ti zvizde navijaci kluba u kojem si trener? Jel i za to neko drugi kriv? Kakve veze ima bilo ko drugi sa tvojom utakmicama? Jel posle one kradje u Subotici pokusavas nekome da zamazes oci? Laz mozda moze da prodje jednom ali tesko sto puta

Srdan

12.03.2022 18:33

Savu su i oterali, i Stanoje je i doveden da Partizan napravi slabijim za klasu od zvezde i to je super uradio. Sve sto valja je rasterao, Stojkovic, Filip Stevanovic, Sadik, Suma, Asano, Maki Banjak...a doveo Jojica, Miljkovica, Holendera koji bolje da ne igraju, Obradovica i Fejsu koji i ne igraju...on je to uradio, nije zvezda, zato je i postavljen da svojim neznanjem i vezom sa gazda Djorom unisti Partizan.