STANOJEVIĆ POTVRDIO U SURDULICI: Partizan dobija TOP POJAČANJE posle reprezentativne pauze - Grobari su OVO sa nestrpljenjem čekali!

Autor:

Sport

21.03.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon tesne pobede na jugu Srbije.

STANOJEVIĆ POTVRDIO U SURDULICI: Partizan dobija TOP POJAČANJE posle reprezentativne pauze - Grobari su OVO sa nestrpljenjem čekali!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ostvarili su zlata vredan trijumf u Surdulici (2:1), kojim su ostali izjednačeni sa Crvenom zvezdom na čelu tabele Superlige Srbije, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević čestitao je momcima na uloženom trudu po "nemogućem terenu" u Surdulici.

Tom priliko, šef struke Parnog valjka je najavio povratak na teren defanzivnog veziste Ljubomira Fejse, posle reprezentativne pauze.

- Jako teška utakmica. Čestitam momcima, bili su karakterni, ovo je nemoguće kakav je teren bio. Idemo da odmorimo, sledi pauza - počeo je Stanojević za "TV Arena".

Strateg aktuelnog vicešampiona Srbije je podvukao da ekipi treba odmor, nakon napornih izazova na tri fronta.

- Mnogo nam znači pauza, da se posvetimo treningu za koji nismo imali vremena. Očekujemo još neke igrače da nam se priključe - reči su Stanojevića, koji je potom upitan da li je mislio i na zimsko pojačanje kluba iz Humske - Fejsu.

Republika

Foto: Starsport

Fejsa uskoro opet u pogonu

- Sigurno, naravno - kratko je potvrdio Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Da se Jug ocisti

21.03.2022 22:58

More SIKTER I TI I KILAVA ,, uprava" VUCIBATINE gde je TITULA ! LOPOVI ! JE*O vas FEJSA ! Kad nam je NAJVISE TREBAO NIJE GA BILO , NAMA FALE DVA POLUSPICA. NAPAD NAM JE UZASAN ODBRANA NIKAKVA. TRENER POSLUSNIK KILAVOJ UPRAVI . MNOGO SMO BRE SLABI. NEMA DOBRIH POJACANJA NEMA TITULE ! TO IDE U PAKETU ! KILAVI NAPOLJE .

Analiticar

22.03.2022 09:24

Dok je ova ,,uprava" nema TITULE , to zapamtite dobro.