ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRETI: Idemo da GAZIMO! Neću ustuknuti, pa makar NE RADIO OVDE VIŠE NIKADA!

Autor:

Sport

20.03.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je energičnu kofnerenciju za medije uoči gostovanja Radniku u Surdulici (ponedeljak, 17).

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRETI: Idemo da GAZIMO! Neću ustuknuti, pa makar NE RADIO OVDE VIŠE NIKADA!

Foto: Starsport

Strateg Parnog valjka je dobar deo konferencije posvetio Crvenoj zvezdi, a onda je došao red da malo kaže i o svom timu.

Nećemo se povući i nećemo biti nijednog trenutka da se nežemo oglašavati. Idemo do koske, nama je cilj titula i idemo da gazimo iz sve snage. Uvek ćemo reći još jače ako nam se desi ono što se desilo protiv Napretka. To direktno utiče na regularnost, a ne na formu. Mi idemo jako, idemo do kraja i za pedalj nećemo odustati. Ja prvi neću! Nijednog trenutka neću ni prećutati. Bez obzira na bilo kakve posledice. Idemo do koske, do kraja, jače nego ikada! Ikada - rekao je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

 

Na konstataciju novinara da je on lično uvek glasan, ali da iz kluba uglavnom ćute, Stanojević je imao spreman odgovor.

- Ja imam podršku kluba. Šta treba, da ljudi izlaze stalno. To nije naš stil. Mi ne pretimo da ćemo da menjamo, da tražimo izbore. Naš fudbal ide u dobrom pravcu, reprezentacije ide na SP, imamo dva kluba u LŠ, pet u Evropi. I mislim da imamo pošteno prvenstvo. Ima grešaka, ali je generalno pošteno. I mislim da je regularno, ali u drugom delu sezone se dešavaju stvari koje me brinu. Ali mi nećemo da pravimo medijsku hajku i histeriju. Ja neću ustuknuti ni sekunde, nego ću još jače. Po bilo koju cenu. Makar ne radio više ovde nikada. Ali sekunde neću ustuknuti. To da znaju svi! Svi da znaju - dodao je šef struke vicešampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading