STANOJEVIĆ ZAPENIO: Nije nam sviran ČIST PENAL, jer Zvezda vrši PRITISAK! Onakve PRETNJE...

Autor:

Sport

20.03.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 17 časova gostuju Radniku u okviru 28. kola Superlige Srbije, a konferencija za medije Aleksandra Stanojevića bila je i više nego zanimljiva.

STANOJEVIĆ ZAPENIO: Nije nam sviran ČIST PENAL, jer Zvezda vrši PRITISAK! Onakve PRETNJE...

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević tokom meča protiv Radničkog

Trener crno-belih maltene uopšte nije pričao o predstojećem duelu, već mu je u glavi bila samo Crvena zvezda.

Stratega kluba iz Humske je izrevolitrala konstatacija da je vicešampion Srbije u padu forme.

Što se tiče forme, mi smo odigrali dobru utakmicu protiv Lučana. Nismo pali u formi. Gde smo pali? Posle Napretka? Gde nam tendeciozno nije sviran čist penal. Ili mi moramo da vršimo pritisak sada kao što Zvezda vrši nenormalan pritisak sve ovo vreme. Posle Subotice, nije se ni završila utakmica, oni vrše pritisak na Savez, na selektora koji je na onakav načlin odveo reprezentaciju na SP. Na celu fudbalsku strukturu vrše pritisak, i onakve pretnje. Posledica tog pritiska je nama nedosuđen penal protiv Napretka. I onda vi mene pitate o formi. I da li je VAR radio na početku drugog dela sezone i da li bi bilo četiri boda razlike. I da li bi pričali o nekom drugom padu - nervozno je govorio šef stručnog štaba Parnog valjka.

Republika

Foto: Starsport

 

Nastavio je u dahu Aleksandar Stanojević.

Moram stalno da pričam te stvari. Niko ne spominje čist penal nad Jovićem koji se desio. I prvi put uvek gledamo pozitivno na srpski fudbal. Ovo sam prvi put sada doživeo, jedno tendeciozno suđenje. Ne znam zašto se Sudijska komsija nije oglasila. Kada je Zvezda tražila, oglasili su se, i na kraju se ispostavilo da je bio čist penal u Subotici. I sad vi onda pričate o padu. Mi smo od 10 odigrali sedam utakmica fenomenalno. Pravi se takav nenormalan pritisak od strane Zvezde i niko se ne oglašava niti analizira. Imali bi dva boda prednosti, ali sada dovodiš u situaciju da praviš prednost Zvezdi da bude domaćin. Iako mi moramo da pobedimo i ostale utakmice. Praviš neviđenu prednost da Zvezda ima prednost domaćeg terena. Nadam se da će Sudijska posle svih ovih stvari da se oglase kao u Hrvatskoj. Da objasne celu situaciju u celom kolu. Ili ćemo morati mi svaki meč kad se nešto desi da pravimo haos.

Nije bilo potrebe postavljati mu pitanja.

- Odigrali smo dve od 10 utakmica loše, Napredak i Zvezda! Je li to pad forme? I da li je prtiv Čuke radio VAR i da li je bio čist penal protiv Napretka. I onda pričamo da li smo mi pali, a oni svi fenonemačno igraju. Svi ti pritisci ne utiču na nas, ja ću svaki put reći ono što mislim. Boriću se za ovaj grb ovde. Ništa nas neće sprečiti da idemo još jače. Kako je počeo drugi deo, dešavaju se neke čudne stvari.

Republika

Foto: Starsport

 

Potom je otkrio zašto se Partizan nije zvanično oglasio posle utakmice sa Napretkom.

Zato što čekamo da Sudijska komisija kaže. Zvali smo da ih pitamo šta oni kažu. Iz tog razloga bi se oglasili. Možda oni kažu da nije bio penal, i, okej, sve je to za polemiku. Imate situaciju gde se pravi neviđena hajka na sve živo. Traže se promene zbog penala koji je bio. Ne kuckamo sasopštenja, a da se meč nije ni završio. Verujemo u celu priču i zato čekamo saopštenje. Verujemo jer je sve bilo u redu. Kako je počela druga polusezona, nemate VAR, imate neke diskutabilne odluke. Mi ovde krvavo radimo. Svi! Da li treba da pravimo hajku psoel rpve sudijske sporne odluke. Zašto se Komisija ne oglasi? Ne samo zbog Zvezde i Partizana, ne igrase ovde fudbal samo zbog nas. U Hrvatskoj prvoplasirani ima 20 bodova manje od nas, i mi pričamo o formi.

Imao je na kraju jasan zaključak.

Kakvo je suđenje tenedciozno bilo posle sudije iz Niša, mene sve brine. I kad radi i kad ne radi VAR. Verujem sudijama, imamo vrhunske sudije. Ja ne znam šta je bilo u VAR sobi, zato Komisija treba da objasni svaku situaciju. Pitali smo ih, oni su rekli da se ne oglašavaju i da su to uradili samo jednom posle one hajke i histerije od strane Zvezde - poručio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Zoran

20.03.2022 14:23

Stanoje ne peni. Donece fss zakon da mora da vam se svira svaku utakmicu penal bio ili ne i sve ce bito ok.

RAJKA voli penale

21.03.2022 23:04

@Zoran - Zorane ,,cigo" pa vi ste rekorderi kad su u PITANJU penali ! Za GINIS ste !

Armija PRAVIH navijaca

21.03.2022 23:02

UDBASKA MASINERIJA NE STAJE A OVA NASA KILAVA UPRAVA ZALUTALA U TE VODE ! NESPOSOBNI AMATERI NAM KLUB VODE ! DOK SU ONI NEMA TITULE , ZAPAMTITE NEMA !!!