VEČITI SE KUPAJU U PARAMA: Evo koliko MILIONA su zaradili Crvena zvezda i Partizan od UEFA ove sezone!

Autor:

Sport

20.03.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski večiti rivali su ove godine stigli prilično daleko u evropskim takmičenjima, što im je osim iskustva, klupskog i nacionalnog koeficijenta, donelo još i velike zarade.

VEČITI SE KUPAJU U PARAMA: Evo koliko MILIONA su zaradili Crvena zvezda i Partizan od UEFA ove sezone!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Kao što je to praksa u fudbalu, UEFA svaki uspeh na međunarodnoj sceni nagradi velikim novčanim bonusom, pa je to slučaj bio i ove sezone.

Crvena zvezda je takmičenje počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali se posle ispadanja od Šerifa prebacila u Ligu Evrope. Tu je stigla čak do osmine finala, pa je u Evropi ukupno zaradila 10.234.522 evra (devet miliona i 130 hiljada).

Republika

Foto: Starsport

 

Sa druge strane, Partizan je takođe igrao osminu finala evropskog takmičenja, ali Lige konferencije, pa je samim tim zaradio nešto manju svotu. Crno-beli su od početka takmičenja na međunarodnoj sceni ove sezone zaraili 7.159.314 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VALJAK

21.03.2022 23:07

KUPA SE ALI UPRAVA ( KILAVA) NEMA POJACANJA A DUG RASTE SVAKIM DANOM. SVE VECI I VECI. NEMA POJACANJA ( pravih) NEMA TITULE !

Navijaci

02.05.2022 20:17

A gde ode PARTIZANOV novac ! Upravo ajde PROPEVAJ ! Novac Ima a dug do guse ! Ko pljacka FK PARTIZAN ! GDE JE NOVAC !?