Partizan POJAČAN ulazi u nastavak sezone: Stanojević OBRADOVAO GROBARE!

Autor:

Sport

05.03.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se medijima pred meč u Subotici.

Partizan POJAČAN ulazi u nastavak sezone: Stanojević OBRADOVAO GROBARE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u nedelju od 14 časova protiv Spartaka u Subotici nastavljaju borbu za šampionskom titulom.

Aleksandar Stanojević je svestan da njegove momke čeka težak meč.

- Idemo na teško gostovanje, neugodno za nas. Sećamo se prethodne utakmice kako je završena, kada smo u poslednjem minutu izborili pobedu. Idemo tamo motivisani da prebrodimo tako teško gostovanje, Spartak je podigao svoju formu, što je pokazao u poslednje dve utakmice. Igraju u formaciji 4-3-3 sa novim trenerom. Opasni su, brzi po bokovima, promenili su način igre. Ne znamo da li se Nikolić oporavio, izuzetno je opasan, imaju i dobre mlade igrače, malo su se pojačali u odbrani, imaju snagu u sredini. Respektujemo svakog, ali mislimo da smo mi sposobni da pobedimo.

On je ponovo prokomentarisao završnicu meča protiv Mladosti iz Lučana u kojoj je Partizan za samo dva minuta mogao da ostane bez tri boda.

Republika

Foto: Starsport

- Desilo se, primite gol, pa dođe do straha od neuspeha koji je normalan. Mi imamo odgovorne momke koji uvek žele maksimum, ali desilo se, dešava se svima. Sve su to normalne stvari, imali smo sreću da ne prokockamo pobedu, ali mislim da smo je zaslužili. Publika je bila uz nas, sve se dobro završilo. Vruća je lopta, možete da vidite i naše konkurente kako ponekad igraju pred kraj utakmice - rekao je Stanojević i dodao:

- Kad ste u situaciji da jedan gol može da vam čitavu godinu promeni, onda nije lako. Posledica je i derbija sa Zvezdom, ali imali smo još utakmica kad je bilo teško. Kad pobeđuješ u seriji, znači da si karakteran. Naravno da te poraz u derbiju prodrma, pričao sam sa njima, važno je da ne razmišljaju šta je bilo pre, šta će biti posle. To je suština koncentracije. Mismo dosta puta pokazali da se sa time borimo, imamo dva boda više od Zvezde, znači da smo stabilni, ali naravno da ponekad nije lako. Nemamo problem sa tim, taj trenutak smo prevazišli i to je to. Ja hoću da igramo iz poslednje linije, ali ne bih tome davao veliki značaj. Ovo je specifična utakmica posle derbija, koliko smo odigrali utakmica, pa niste videli nešto slično. Veliko je breme.

Priznao je da ga je tek posle meča stigao strah od onoga što je moglo da se desi da je Obradović bio malo precizniji i pogodio za 2:2.

Gledao sam posle u autobusu. Sve se brzo izdešavalo. To je kao kad voziš auto, imaš neku situaciju i u prvom trenutku ništa, a posle pet minuta se preznojiš, tako je i ovo.

Natho nije previše blistao u večitom derbiju, ali Stanojević veruje u sjajnog Izraelca.

Republika

Foto: Starsport

On je kapiten izraelske reprezentacije, on je pobednik. U nekom trenutku vama karakteri pobeđuju utakmice, ne čak ni kvalitet.

Sličan stav imao je i o najboljem strelcu Superlige Srbije Rikardu Gomešu.

Ima glad, on je takav, vidim da se ljuti kad ga menjam. Ja ga vidim i na treningu, želi da postigne golove, ali se ne opterećuje. Imamo penal, a ne šutira on. Šutira Natho. Samo će to doći, on je timski igrač.

Dobre vesti za navijače Partizana jeste skori povratak Ljubomira Fejse na teren.

Fejsa počinje od ponedeljka sa ekipom da radi, imao je poslednja snimanja. Ne znamo za Jevtovića, imao je temperaturu, videćemo danas.

Miloš Jojić neće igrati protiv Spartaka zbog sakupljenih žutih kartona.

Jojić nam mnogo znači, mislim da igra u fantastičnoj formi, pojavljuje se, direkltan je, konkretan, ali treba da odmori, on je uvek u prva tri kada je u pitanju trčanje. Možda ga je ovo i sačuvalo za neke naredne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading