Jovićeva sudbina ZAVISI od NJEGA: Luka na PREKRETNICI!

Autor:

Sport

05.03.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je na pomolu veliki povratak?

Jovićeva sudbina ZAVISI od NJEGA: Luka na PREKRETNICI!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Luka Jović

Sve je izvesnije da Luka Jović nakon ove sezone neće nastaviti karijeru u Real Madridu.

Međutim, za srpskog napadača su zainteresovani mnogi klubovi. Zato se sada pominju berlinska Herta, ali i Sevilja, Atalanta i Arsenal. Ipak, najzanimljiviji od zainteresovanih klubova jeste Borusija Dortmund.

"Milioneri" će, najverovatnije, ostati bez Erlinga Halanda ove sezone, te traže zamenu na toj poziciji, a Jović deluje kao idealan kandidat. Ipak nije jedini, jer Dortmund pažljivo poslatra i Sebastijana Alea iz Ajaksa, kao i Tima Vernera iz Čelzija.

 

 

Za Halanda su, očekivano, zainteresovani najveći klubovi, a za sada deluje da je najbliži da potpiše za Barselonu. Ipak Norvežaninov agent, Mino Rajola, zahteva da Barselona potpiše još jednog njegovog klijenta, ako žele da osiguraju Halandove usluge. Najverovatnije je reč o Nuseru Mazrauiju, koji igra poziciju desnog beka u Ajaksu.

Podsećamo da je Luka Jović već igrao u Bundesligi, u dresu Ajntrahta iz Frankfurta i to dva puta, oba na pozajmici. Prvi put kao igrač Benfike, a drugi kao igrač "Kraljevskog kluba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading