VELIKANI ZARATILI OKO SRBINA: Luka Jović napušta Real i seli se iz Španije!

Autor:

Sport

27.02.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otimačina oko našeg fudbalera

VELIKANI ZARATILI OKO SRBINA: Luka Jović napušta Real i seli se iz Španije!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović slavi gol u dresu Real Madrida

Reprezentativac Srbije i igrač Real Madrida, Luka Jović, do sad je imao buran i ne veoma uspešan ostanak u glavnom gradu Španije. Zato mediji govore o njegovom mogućem odlasku iz "kraljevskog kluba". Zbog toga rastanak neće biti neočekivana vest.

Uprkos razočaravajućim nastupima, za Jovića su zainteresovani mnogi evropski velikani, što iz Španije, tako i iz drugih velikih timova iz "Liga petice". Najzvučnija imena koja se interesuju za 24-godišnjeg napadača jesu nemačka Borusija Dortmund, koja će tražiti potencijalnu zamenu za Erlinga Halanda, kao i engleski Arsenal. Za njega je takođe zainteresovana i berlinska Herta.

 

 

Podsećamo da je Arsenal već pokušao u januaru da dovede Jovića na pozajmicu, međutim taj posao je ostao nedovršen, te je napadač ostao u Madridu. On bi mogao i da ostane u Španiji, jer se za njega interesuju i drugi španski timovi, pre svega Sevilja.

U Madridu očekuju otkup za srpskog napadača u visini od između 20 i 30 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading