SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Haland se DOGOVORIO sa Realom, Jović se SELI u Dortmund?!

Autor:

Sport

18.02.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao dogovor koji trese Evropu!

SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Haland se DOGOVORIO sa Realom, Jović se SELI u Dortmund?!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Luka Jović

Centarfor Borusije Dortmund Erling Haland postigao je načelan dogovor o prelasku u redove madridskog Reala, prenosi katalonski "Sport".

Dogovor je pao na sastanku u Monaku, kome su prisustvovali otac Norvežanina, Alf-Inge Haland, Rafael Pimenti i predstavnici "Galaktikosa". Ostaje samo pitanje da li će se norveški golgeter ovog ili narednog leta preseliti u prestonicu Španije.

 

 

Ukoliko se to dogodi već kroz nekoliko meseci, dres "Milionera" će obići srpski reprezentativac Luka Jović, čiji prelazak u Dortmund bi smanjio cenu od 75.000.000 evra, koliko bi Bundesligaš trebalo da zaradi od obeštećenja. Bilo kako bilo, epilog višegodišnje "transfer-sage" je na vidiku...

Podsetimo da je 21-godišnji napadač u Nemačku stigao iz Salcburga, gde je "eksplodirao" briljantnim partijama i golovima u Ligi šampiona, a i tekuće takmičarske godine beleži brutalan učinak, s obzirom na to da je na 20 utakmica u svim takmičenjima dao čak 23 pogotka, uz šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading