OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI EMISIJE: Čuveni susret Cece i Đinđića dogodio se kod Minimaksa, a o njemu se i danas priča

Autor:

Vesti

22.03.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković dotakao se svog velikog gostovanja u Maksoviziji sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Zoranom Đinđićem.

OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI EMISIJE: Čuveni susret Cece i Đinđića dogodio se kod Minimaksa, a o njemu se i danas priča

Foto: Starsport,Tanjug/D. Antonić, E-Stock

Bilo je reči o Minimaksovoj emisiji gde su gostovali CecaĐinđić i Tumbaković.

Bivši trener Partizana je naveo da je on sam u toj emisiji bio u trećem planu dok je Đinđić čak zasenio i samu Cecu.

Ja sam bio u sasvim trećem planu tu. Ceca je bila hiper popularna, a Zoran je bio u ekspanziji, bio je onako prepametan. Davno je to bilo 1992. godine, Zoran je bio jako ozbiljan i Mića koliko god se trudio on je davao odgovore precizno i tačno. Ceca na svoj način, jer je ipak ona tad bila jako mlada. Ja sam tu emisiju pokušavao da tu pretvorim u profesionalno zabavnu što je teško. Mada prva zvezda je definitivno bio Đinđić. Sjajan utisak je ostavio na mene tada, pratio sam njegov put kasnije i to je fascinantno šta je uradio - rekao je Tumbaković u Sceniranju na Kurir televiziji.

Dodao je da se tad prvi put upoznao sa Cecom.

- Sa Cecom sam se tada prvi put upoznao. Ona je tada bila hiper popularna, ali i pored toga bila je spontana i normalna. Ja i dan danas kada nju vidim mi smo drugari i prijatelji - rekao je Tumbaković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading