SREĆA UZ PARTIZAN U SURDULICI: Đorđević za Republiku: Šteta zbog one PREČKE...

Autor:

Sport

21.03.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Zvezde, Radnik nije uspeo da sruši i Partizan.

SREĆA UZ PARTIZAN U SURDULICI: Đorđević za Republiku: Šteta zbog one PREČKE...

Foto: Starsport

Dušan Đorđević i Aleksandar Stanojević

Trener Radnika Dušan Đorđević rekao je za naš portal da Surduličani nisu imali sreće protiv Partizana, pošto su ispustili veliku priliku da skinu još jedan "skalp Večitima".

Naime, tim sa juga Srbije je tesno poražen od crno-belih sa 2:1, a Đorđević je duel ocenio kao "borben i izjednačen".

- Dobro smo parirali Partizanu, koji se mučio da nas ugrozi. Ogromnom borbenošću smo sprečili protivnika da stvori veliki broj prilika, a oba gola smo primili na jeftin način. Ipak, zadovoljan sam kako su moji izabranici delovali na terenu, koji je jako težak za igru, bilo za ekipu koja napada, ili koja pokušava da sačuva svoj gol - počeo je Đorđević razgovor za Republiku.

Radnik je pogodio prečku preko Spasića u trećem minutu sudijske nadoknade, a odbijenu loptu Lukić sa nekoliko metara nije uspeo da sprovede u gol.

- Ostaje velika žal za tom šansom, najpre prečka, pa pokušaj Lukića. To je fudbal, negde dobiješ, negde izgubiš - ocenio je strateg Surduličana, a zatim je najavio dva preostala duela do kraja regularnog toka Superlige Srbije.

- Pre prolećne sezone u klubu smo razmišljali samo o opstanku u ligi, ali su nas dobri rezultati doveli pred vrata plej-ofa. Nama ostaju još gostovanje Voždovcu, odnosno Novi Pazar u Surdulici. Biće to teške utakmice, "na nož", mi idemo korak po korak, pa ćemo videti dokle će nas to dovesti - zaključio je Dušan Đorđević.

Podsetimo da je Radnik protiv Partizana primio prve golove ovog proleća. Surduličani su imali seriju od šest mečeva bez poraza (tri pobede i tri remija), a da li će se boriti za Evropu ili opstanak saznaćemo po završetku reprezentativne pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading