TRAGEDIJA U HUMSKOJ! Posle Evrope, ODE i titula? Bezidejni Partizan RAZOČARAO protiv Napretka... (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana drama na "JNA"!

TRAGEDIJA U HUMSKOJ! Posle Evrope, ODE i titula? Bezidejni Partizan RAZOČARAO protiv Napretka... (VIDEO)

Foto: Starsport

Napadač Partizana Rikardo Gomeš tokom meča sa Napretkom

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da zaborave debakl protiv Fejnorda (2:5). Crno-beli su, pred oko dve hiljade navijača, uspeli samo da remiziraju sa Napretkom u Humskoj u 27. kolu Superlige Srbije, rezultatom 0:0.

Parni valjak je pokušavao da slomi otpor žilavih Kruševljana, koji su se organizovano branili tokom svih 90 minuta, ali je ostavio šansu Večitom rivalu da stigne na deobu prvog mesta na prvenstvenoj tabeli.

Prvo poluvreme proteklo je u "jalovoj" ofanzivi domaćina koji je stvorio tek nekoliko situacija za postizanje pogotka. Pred golom danas odličnog Vasiljevića pokušavali su Miletić, Rikardo i Menig, ali bezuspešno, dok je na drugoj strani u 37. minutu veliku šansu propustio Marjanović, pošto je loše zahvatio loptu u kaznenom prostoru domaćih.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pokušao je sa serijom izmena već na startu drugogo dela igre, a sjajnu priliku propustio je rezervista Milovanović u 61. minutu, kada je sa pet metara glavom šutirao pored stative. Prethodno je slabo probao i Jović, a kako je susret odmicao Kruševljani su delovali sve čvršće i sigurnije u odbrani.

Još par šansi Stanojevićeva četa je napravila u nadoknadi vremena, koja je iznosila sedam minuta. Pokušavali su tada Milovanović i Rikardo, udarac mladog napadača je išao pravo u čuvara mreže crveno-belih, dok je pokušaj centarfora sa Zelenortskih Ostrva završio van okvira gola.

Crvena zvezda će svoj meč 27. kola odigrati u ponedeljak, kada gostuje Metalcu na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu, dok crno-bele čeka revanš meč osmine finala Lige konferencija, protiv Fejnorda u Roterdamu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading