JUVENTUS POGAZIO REČ: Rastanak već na leto!

Autor:

Sport

21.03.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera torinskog velikana će napustiti klub na kraju sezone.

JUVENTUS POGAZIO REČ: Rastanak već na leto!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Paulo Dibala slave gol

Argentinski fudbaler Paulo Dibala (28) će na leto promeniti sredinu.

On će Juventus napustiti kao slobodan igrač, iako je imao veliku želju da ostane u redovima trofejnog italijanskog kluba.

Naime, Dibali aktuelni ugovor sa Bjankonerima ističe na kraju sezone, a dve strane su još u oktobru usmeno dogovorili uslove produžetka saradnje.

Međutim, uprava Stare dame je odlučila da pogazi reč i promeni uslove, što se nimalo nije dopalo Argentincu, koji će sad bez obeštećenja napustiti klub, preneo je Fabricio Romano.

 

 

Juventus i Dibala su se pre skoro pola godine dogovorili da produže saradnju do 2026. godine, uz neto platu Argentinca od osam miliona evra, plus dva dodatna kroz bonuse. Ipak, crno-beli iz Torina su sada želeli da smanje Paulova primanja, na šta on nije hteo da pristane.

Dibala je u Juve stigao pre sedam godina iz Palerma, a ove sezone je u svim takmičenjima upisao 29 nastupa, na kojima je postigao 13 golova, uz šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading