ŠOK NA MARAKANI: Stanković se ništa ne pita, sada se zna ko kroji sastav Crvene zvezde!

Autor:

Sport

18.03.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su ovosezonsku evropsku bajku duelom protiv Rendžersa u osmini finala UEFA Lige Evrope.

ŠOK NA MARAKANI: Stanković se ništa ne pita, sada se zna ko kroji sastav Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Tokom susreta sa škotskom ekipom, Kristijano Pićini se povredio. Osetio je bol u zadnjoj loži pa je trener Dejan Stanković bio prinuđen da ga izvede iz igre.

Iako još uvek nije poznat stepen povrede italijanskog desnog beka, Pićini, za koga se očekivalo da će dobiti i poziv selektora fudbalske reprezentacije Italije, dobio je savet od selektora Roberta Manćinija da preskoči predstojeći prvenstveni duel koji fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Kolubare i time dobije više vremena da se pripremi za finiš sezone, a i za buduća reprezentativna okupljanja.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Pićini

 

Da podsetimo, nakon narednog superligaškog kola, sledi dvonedeljna pauza, a prvenstvo se nastavlja 2. aprila kada će Crvena zvezda u okviru predposlednjeg kola prve faze takmičenja gostovati u Nišu ekipi Radničkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading