SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA: Alegri je imao ŠOK KOMENTAR posle Juventusove BRUKE protiv Viljareala!

Autor:

Sport

17.03.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji Italija.

SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA: Alegri je imao ŠOK KOMENTAR posle Juventusove BRUKE protiv Viljareala!

Foto: Tanjug/AP

Trener Juventusa Masimilijano Alegri

Fudbaleri Viljareala deklasirali su Juventus sa 3:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona usred Torina, a trener Stare dame Masimilijano Alegri izjavio je da je zadovoljan kako je njegov tim izgledao na terenu, kao i da ništa ne bi promenio.

Igrao bih na isti način, momci su dobro radili 65 minuta. Ali Viljareal je sve karte bacio na odbranu i uz sreću prošao dalje. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, ružan je, ali ne mogu da se ljutim na igrače, jer su igrali dobro - naveo je italijanski stručnjak na konferenciji za medije, a potom je dodao:

 

 

- Nisam se ljutio ni na koga. Čestitam Emeriju, to je bila jedna od njegovih uobičajenih utakmica. Ovo je fudbal, nekad stvari idu u tvoju korist, nekad protiv tebe. Dali smo sve od sebe. ali je Viljareal u jednoj fazi imao devetoricu igrača iza lopte i nije čak ni pokušao da parira. Bili smo naivni kod prvog penala, a onda umesto da preokrenemo rezultat, primili smo još dva gola i izgubili kontrolu nad mečom - jasan je bio Alegri.

Podsetimo da se Žuta podmornica sa ukupnih 4:1 plasirala u četvrtfinale elitnog takmičenja, dok se Juve okreće obavezama u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading