OTKUD SAD OVO? Velikoj LEGENDI Zvezde preti ROBIJA!

Autor:

Sport

17.03.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest u regionu!

OTKUD SAD OVO? Velikoj LEGENDI Zvezde preti ROBIJA!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici vrši uviđaj u dva predmeta protiv Dejana Savićevića, koji se sumnjiči za utaju poreza i falsifikovanje dokumenata, a ukoliko se navodi ispostave kao tačni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore bi mogao da završi i u zatvoru.

Ovu informaciju preneo je portal "PRESS", 

- Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je, 17. januara ove godine, podnijeta krivična prijava od strane Milete Šćepanovića (fudbalski sudija), protiv Dejana Savićević, predsjednika Fudbalskog savaza Crne Gore, i Radojice Kruščića, predsjednika Sudijske komisije Fudbalskog savaza Crne Gore, za krivično djelo falsifikovanje isprave. Takođe, ovom tužilaštvu je, 3. februara ove godine, podnijeta i anonimna prijava protiv predsjednika Fudbalskog savaza Crne Gore, po kojoj je formiran krivični predmet radi utvrđivanja osnova sumnje da je učinjeno krivično djelo utaja poreza i doprinosa.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savićević na udaru u Crnoj Gori

U oba predmeta je u toku izviđaj, u okviru kojeg se prikupljaju dokazi, podaci i obavještenja potrebni za donošenje odluke, posredstvom Uprave policije i od Uprave prihoda i carina - saopštio je za portal "PRESS" Vukas Radonjić, državni tužilac i portparol u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Dodao je da je tužilaštvu 20. avgusta prošle godine, podnijeta anonimna krivična prijava, protiv nepoznatog lica, za krivično djelo falsifikovanje isprave, zbog navodnog falsifikovanja potpisa Emira Ramovića, na zapisniku Skupštine Udruženja sudija i instruktora Fudbalskog saveza Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading