BUKMEJKERI OTPISALI PARTIZAN U POSLEDNJIH DESET KOLA: Zvezdi 70 ODSTO šansi za titulu!

Autor: V.P i V.Z.

Sport

16.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvota da trofej ostaje na Marakani 1,30, a da se preseli u Humsku čak 2,70 iako su večiti izjednačeni na tabeli Superlige

BUKMEJKERI OTPISALI PARTIZAN U POSLEDNJIH DESET KOLA: Zvezdi 70 ODSTO šansi za titulu!

Foto: Starsport

Pavkov i Katai

Pjanović: Najpoštenije je da derbi reši prvaka, ali Zvezda je kvalitetnija

Milinković: Verujem da Partizan može do titule, ali mora da podigne formu

Crvena zvezda je pobedila Metalac posle preokreta u Gornjem Milanovcu sa 2:1 i izjednačila se s Partizanom na tabeli Superlige Srbije sa 72 boda. Ukoliko večiti rivali ostvare sve trijumfe u preostala tri kola, crveno-beli ući će u plej-of kao prvoplasirani jer se gleda međusobni skor i čak bi im remi u trećem derbiju odgovarao za petu uzastopnu titulu. Na kraju, zbog sveta toga, crno-beli su već "prežaljeni" i u prognozama bukmejkera jer je kvota da trofej šampiona naše zemlje ostaje na Marakani samo 1,30, a da se preseli u Humsku čak 2,70.

MANJA ROTACIJA

Kada govorimo o verovatnoći, matematici i procentima, aktuelni učesnik Lige Evrope ima čak 70 odsto šansi da osvoji trofej, a da Crvena zvezda ima kvalitetniji sastav, smatra i Mihajlo Pjanović, nekadašnji napadač crveno-belih.

- Derbi će rešiti pitanje prvaka. Mislim da je tako najpoštenije. Mislim da Zvezda ima kvalitetniji tim. Verovao sam pobedu crveno-belih u poslednjem derbiju, tako je i bilo. Partizan ima manju rotaciju i bilo je očekivano da u toku sezone dođe do pada u njihovoj igri. Nije bilo realno da tokom čitave sezone igraju na visokom nivou. Mislim da je kvota 1,30 realna, da je fer. Ako se derbi bude igrao na Marakani, to je realna kvota - rekao je Pjanović za Srpski telegraf.

NEMA KALKULACIJA

Ipak, njegovo mišljenje ne deli i Zoran Milinković, bivši trener Partizana, koji veruje da crno-beli mogu i dalje do titule, ali samo ako podignu formu.

- Verujem da Partizan može do titule, ali biće mnogo teže sada, kada je izgubio pet bodova prednosti. Sada više nema kalkulacija jer se situacija okrenula faktički na Zvezdinu stranu. Partizan mora da ide na pobedu u večitom derbiju, a u toj utakmici je sve moguće jer se zna motivacija koja vlada za večiti derbi. Naravno, pre svega, Partizan mora da podigne formu koja ga je krasila u prvom delu sezone - istakao je Milinković za naš list.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Pjanović: Najvažnije je da Ohi daje golove

Pitali smo Mihajla Pjanovića i za mišljenje o novom ljubimcu delija Ohiju Omojiuanfu, koji je postigao šest golova na 11 utakmica u svim takmičenjima, otkako je u januaru stigao kao slobodan igrač iz Moldea.

- Ohi je dobar zasad. Daje golove, a to je najvažnije - poručio je kratko Pjanović.

Zvezdi sudi Rumun, a Partizanu Englez

Crvena zvezda će na Marakani u četvrtak (18.45) juriti zaostatak od 3:0 protiv Rendžersa u revanš utakmici osmine finala Lige Evrope, a glavni sudija biće rumunski arbitar Ištvan Kovač. On je 2018. bio u centru skandala posle utakmice Lige nacija između Švedske i Turske (1:0). Šveđani su slavili posle penala u 71. minutu, a Markus Berg, reprezentativac ove zemlje, rekao je da mu je Ištvan obećao da će dosuditi dva penala za žuto-plave ukoliko se ispostavi da je pogrešio u prvom poluvremenu, kada bude gledao snimak u svlačionici.

S druge strane, Partizan ima minus od 5:2 protiv Fejnorda u revanš susretu osmine finala Lige konferencija, a glavni sudija u Roterdamu istog dana (21.00) biće poznati engleski arbitar Entoni Tejlor.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading