FSS UZVRAĆA UDARAC: Zvezda je preuzela LIDERSKU poziciju i našla se pred NEREŠIVIM problemom! Od KAZNE će brideti obrazi!

Autor:

Sport

15.03.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura zadesila je srpski klupski fudbal nakon susreta u Subotici u kojem je ekipa Partizana pogotkom iz jedanaesterca savladala domaći Spartak.

FSS UZVRAĆA UDARAC: Zvezda je preuzela LIDERSKU poziciju i našla se pred NEREŠIVIM problemom! Od KAZNE će brideti obrazi!

Foto: Starsport

U danima nakon navedenog meča, vođen je pravi rat saopštenjima, a rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana, apostrofiralo je selektora srpske fudbalske reprezentacije, Dragana Stojkovića i nekadašnjeg prvog čoveka FSS-a, Slavišu Kokezu, kao inicijatore "otimanja" titule.

Izvšrni odbor FSS je, želeći da se odbrani od ovakvih kleveta, za danas u Staroj Pazovi zakazao vanrednu sednicu. Disciplinska komisija FSS trebalo je da ustanovi ko je sastavljač serije saopštenja za javnost koja su potpisana sa FK Crvena zvezda. Mnogi sumnjaju da iza svega stoji generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a posle današnje sednice IO FSS, znaće se da li će biti i kakve su eventualne sankcije za klub ili pojedinca iz Ljutice Bogdana 1.

Inače, i Disciplinski pravilnik FSS u svojim članovima 85. i 87. definiše na koji je način zabranjeno vređanje i klevetanje, odnosno davanje izjava u sredstvima javnog informisanja, pa će IO FSS da se rukovodi i ovim dokumentom pri donošenju konačne odluke o sankcijama za ovakvu vrstu prekršaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Šeki

15.03.2022 11:37

Terzić je odavno zreo za padinsku skelu. Tamo na odmor. Gde god je bio upropastio je sad hoće i Ppiksija.

FSS IGRA IGRU

15.03.2022 12:23

PETOKRAKU BAS ZABOLE UVO ZBOG KAZNI. VAZNO TITULU DOBIJA A KAZNE IMA KO DA PLATI. NAROD !