TAKO SE TO RADI! Večiti, ugledajte se na njih: Jedan klub iz komšiluka je u 2021. godini zaradio REKORDNIH 64.000.000 evra!

Autor:

Sport

14.03.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh!

TAKO SE TO RADI! Večiti, ugledajte se na njih: Jedan klub iz komšiluka je u 2021. godini zaradio REKORDNIH 64.000.000 evra!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Miloš Jojić

Dinamo Zagreb je u 2021. godini uspeo da ostvari rekordnu zaradu. Naime, u kasu na "Maksimiru" slilo se neverovatnih 64 miliona evra, navedeno je u finansijskom izveštaju za prošlu godinu.

Što se tiče strukture prihoda, najveći deo (oko 90%) došao je od UEFA, kao i prodajom igrača, a Modri su po prvi put u klupskoj istoriji uspeli da prebace magičnu cifru od 60 miliona evropskih novčanica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lova do krova na Maksimiru

Uspeh Zagrepčana dodatno dobija na težini imajući u vidu pandemiju koronavirusa koja je otežala finansijsko poslovanje praktično svim svetskim timovima.

Ovakav rezultat može da posluži kao primer Večitim rivalima, Crvenoj zvezdi i Partizanu, kada je reč o načinu na koji se ostvaruje zarada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading