ABRAMOVIČEVI PULENI KAO IZBEGLICE: Igrači Čelzija putuju kao u filmu "Ko to tamo peva"!

Autor:

Sport

14.03.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelzi proživljava poznati film u stvarnosti.

ABRAMOVIČEVI PULENI KAO IZBEGLICE: Igrači Čelzija putuju kao u filmu "Ko to tamo peva"!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Posledice ruske invazije na Ukrajinu nastavljaju da potresaju Čelsi. Osim što je imovina kluba zamrznuta, a pored finansijskih problema, pojavio se i problem transporta igrača na evropska gostovanja.

Klub i njegovi navijači jednoglasnu su stali uz vlasnika kluba, Romana Abramoviča, koji i dalje ima mogućnost da proda klub, ali pod određenim, strogim uslovima.

Ipak, gostovanja u Engleskoj nisu problem za londonski klub, ali nastali su organizacioni problemi oko odlaska u Francusku, na meć protiv Lila u okviru Lige šampiona.

 - Moja poslednja informacija kaže da bi trebalo da imamo avion. Ako ne, onda idemo vozom. Ako ne možemo ni to, idemo autobusom, ako ne možemo ni to, mogu da probam da iznajmim kombi od sedam sedišta. I uradiću to, pazite šta vam kažem, uradiću. Stići ćemo tamo. Da ste me pre 20-30 godina pitali da li bih želeo da budem pored linije na utakmici Lige šampiona, odgovorio bih: "Važi, kad da budem tamo?" Zašto bi se bilo šta menjalo? Biću tamo, bićemo tamo - izjavio je trener Čelsija, Tomas Tuhel.

 

 

Još jedan problem sa kojim se klub susreće jeste i odlazak sponzora, te sudbina kluba i zaposlenih je još uvek neizvesna.

Utakmica protiv Lila, u okviru osmine finala Lige šampiona, biće odigrana u sredu, 16. marta u 21:00 čas. Čelsi je slavio u prvoj utakmici sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading