Goga Sekulić IZGUBILA 20.000 EVRA! Pevačica za samo nekoliko sati završila u DEBELOM MINUSU, od ŠOKA ne zna šta da radi!

Autor:

Zabava

14.03.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić za samo nekoliko sati izgubila je 20.000 evra.

Goga Sekulić IZGUBILA 20.000 EVRA! Pevačica za samo nekoliko sati završila u DEBELOM MINUSU, od ŠOKA ne zna šta da radi!

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić prolazi kroz težak životni period, a pored razvoda, pevačicu je zadeila još jedna neprijatna situacija koja ju je dovela do toga da izgubi 20.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goga Sekulić ostala bez 20.000 evra

Naime, Goga je izbacila spot za novu pesmu, te je za samo nekoliko sati dobila preko 300.000 pregleda, ali je video nestao sa platforme. Međutim, nju to nije obeshrabrilo, pa je sa timom strčnih ljudi uspela da vrati spot na platformu, ali je on ponovo nestao, a s obzirom na to da je čitav projekat izašao oko 20.000 evra, Goga je u velikom minusu.

- Video je dva puta objavljen na Jutjubu. Dešava se da pesme uopšte nema u pretrazi na Jutjubu, prosto ne postoji, kao da nikada nije objavljen. U praksi se događalo da nekada ne funkcioniše, odnosno da neko prijavi video i ne vidi ga nijedna platforma, ali pevači su uspevali da vrate video za nekoliko sati kada su bili u takvoj situaciji. Slučaj sa Gogom se dosta zakomplikovao, te ona na sve moguće načine pokušava da vrati video. Ona sumnja na hakere i da je neko ozbiljno sabotira - rekao je izvor prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading