Stravična borba pevačice sa TRI SMRTONOSNA KARCINOMA! Nakon 26 zračenja i 8 hemioterapija, Nadi Obrić IZVAĐENA BEŠIKA, otkriveni JEZIVI DETALJI njene životne bitke!

Autor:

Zabava

14.03.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić progovorila o stravičnim detaljima borbe sa čak tri smrtonosna karcinoma.

Stravična borba pevačice sa TRI SMRTONOSNA KARCINOMA! Nakon 26 zračenja i 8 hemioterapija, Nadi Obrić IZVAĐENA BEŠIKA, otkriveni JEZIVI DETALJI njene životne bitke!

Foto: printscreen/TVPink

O borbi i neverovatnoj pobedi čak tri različita karcinoma pevačice Nade Obrić godinama unazad bruji javnost, a ona je sada progovorila iskreno o svojojm borbi u nadi da će mnoge uspeti da ohrabri u borbi sa bilo kojom vrstom raka i bolesti.

- Ja sam naučila da slušam organizam, da pratim znake i to je bilo i ovaj poslednji put. Videla sam da nešto nije u redu, pritom ne znam šta nije u redu, ali videla sam da nešto oko bešike, nije u redu. Otišla sam na pregled, insistirala na skeneru i onda je utvrđeno da imam ranu na bešici i to je operisano jednom, posle toga još jednom, posle toga još jednom i četvrti put je operacija trajala sedam i po sati. Sada sam skoro bila na kontroli - hvala Bogu pobeda - ispričala je pevačica u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić o borbi sa rakom

Pevačica je za dve godine imala četiri operacije, da bi joj na kraju bila izvađena bešika, a ona je sada podelila i svoje iskustvo sa hemioterapijom.

- Nakon prvog karcinoma koji sam imala '99. godine, imala sam 26 zračenja, a sada sam imala osam hemoterapija i onkolog, doktorka koja me je vodila u tim hemioterapijama, rekla je sestri koja radi s njom:' Ja se ove žene bojim', a zgranuta sestra je pitala: 'Zašto, pa ona je baš divna žena'. Kaže doktorka: 'Ne, ne, ja se nje bojim, ona dolazi na hemioterapije i kad odlazi sa hemioterapije kao da dolazi na kafu' - ispričala je pevačica i dodala da se zbog porodice uvek trudila da bude jaka, ali da joj je poruka koju je dobila od unuke dala najveću snagu.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić o teškim trenucima

- Moja unuka mi je napisala poruku koju čuvam, naravno, koja je možda u jednom momentu bila presudna za moju borbu. Znate kad od svoje unuke, koja je sada treći razred gimnazije, doživite tako da vam napiše da jednostavno poslednji atom snage u sebi morate da date da uživate sa njom i u njoj.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading