IGRAĆE ZA MURINJA: Reprezentativac Srbije ODBIO Špance i Engleze - SELI se na Olimpiko!

Autor:

Sport

14.03.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

IGRAĆE ZA MURINJA: Reprezentativac Srbije ODBIO Špance i Engleze - SELI se na Olimpiko!

Foto: Tanjug/AP

Srpski golman Mile Svilar dogovorio je prelazak u Romu, a sada su otkriveni i detalji pregovora i potpisanog ugovora sa "Vučicom".

Mladi čuvar mreže će u Rimu zarađivati oko milion i po evra godišnje, a zbog Žozea Murinja odbio je ponude lisabonskog Sportinga, Real Sosijedada, kao i neimenovanog kluba iz Engleske.

Benfika, za koju je do sada branio Srbin, neće dobiti novac za obeštećenje, s obzirom na činjenicu da mu ovog leta ističe ugovor sa velikanom sa stadiona "Luž".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Svilar u Romi

Podsećamo da je 22-godišnji golman rođen u belgijskom Antverpenu, seniorsku karijeru je počeo u Anderlehtu, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi omogućio mu je da upiše debitantski nastup među stativama "Orlova".

Svilar je odlično branio tokom prijateljskog susreta odigranog u Debrecinu prošle godine, kada je Srbija deklasirala Katar sa 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading