NACIJA NA NOGAMA PRED KATAR! Srbija dobija brutalno pojačanje!

Autor:

Sport

11.03.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za našu zemlju!

NACIJA NA NOGAMA PRED KATAR! Srbija dobija brutalno pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi

Mladi fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović nastavio je priču o ličnim i klupskim ambicijama, ali o odluci da umesto za Kanadu, zaigra za Srbiju:

– Želim da se iz Radničkog otisnem i do A reprezentacije Srbije. Odbio sam poziv A tima Kanade, jer verujem da će u budućnosti za mene biti mesta u našoj seniorskoj reprezentaciji. Ja ću se maksimalno potruditi da svojim igrama, pristupom i rezultatima to i zaslužim. Pre svega toga, želim da sa Radničkim izborimo plasman u evropsko takmičenje na kraju sezone. Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat i zalaganje i na meni je da to ukazano poverenje sada još više uzvratim na treninzima i utakmicama– jasan je Mitrović.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

 

Za kraj, dodao je i šta bi za njega predstavljalo ispunjenje fudbalskih snova.

– Voleo bih da, poput Piksija, i ja postanem „desetka“ reprezentacije, da fudbalski svet priča o još jednom igraču Radničkog iz Niša sa takvim poštovanjem. On je bio uzor i kao igrač i kao trener, sa svojom pobedničkom vizijom i pristupom fudbalskoj igri– završio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading