Od gola u DERBIJU, do klupe kod Stanoja: Kako je PROPAO Filip Stevanović - momak koji je u suzama napustio Partizan!

Autor:

Sport

28.02.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najtaletovanijih srpskih fudbalera Filip Stevanović, dete Partizana, nalazi se na ivici ambisa kada je sportska karijera u pitanju..

Od gola u DERBIJU, do klupe kod Stanoja: Kako je PROPAO Filip Stevanović - momak koji je u suzama napustio Partizan!

Foto: Starsport

Stevanović se danas našao u startnoj postavi Jong Herenvena za utakmicu protiv B tima Utrehta.

Iako je prošlog leta otišao iz Partizana u Mančester siti, "građani" su odlučili da malog Fiću odmah pošalju na pozajmcu u Holandiju. Ipak, ni tamo se nije snašao, jer je prethodnu sezonu umesto na terenu, proveo na klupi... Nije imao minute u nogama!

Stevanović je, podsetimo, bio pravo otkorvenje kod Sava Miloševića, momak koji je puno obećavao, a nešto kasnije i doživeo bolno prizemljenje dolaskom Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Stevanović

Od gola u 163. večitom derbiju, sada već daleke 2020. godine u septembru, Fića je u nastavku svog mandata u Humskoj zakovan za klupu, pod raznim izgovorim da je povređen - Filip je kasnije na odlasku u suzama govorio o nepravdi koju je trpeo.

Umesto njega u vatru je bačen Nemanja Jović, talentovani momak koji je u nedelju veče na Marakani pokazao koliko zna i ume...

Nadamo se da će Filip ponovo zasijati na terenu i da će u budućnosti pokazati sav svoj raskošni kvalitet koji je nesporno i poseduje.

Glavu gore, majsotre!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading