OTKRIVAMO POZADINU! Hrkalovićkin brat panično zvao poslanika da je brani: Dijana hoće samo Đuku!

Autor:

Hronika

28.02.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na promenu branilaca, vrlo je moguće da će se početak suđenja biti odložen dok novi advokat ne spremi odbranu.

OTKRIVAMO POZADINU! Hrkalovićkin brat panično zvao poslanika da je brani: Dijana hoće samo Đuku!

Foto: instagram.com/printscreen

Čim su advokati bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović iz kancelarije Seada Spahovića, objavili vest da su joj otkazali punomoćje i to dva dana pred sam početak suđenja, pronela se vest da je novi branilac Hrkalovićeve poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović Đuka.

- Đuku je prošle nedelje zvao Dijanin brat da mu kaže da ona želi da je samo on brani. On je navodno bio u čudu otkud joj takva ideja, ali je pristao da potpiše punomoćje da bi mogao da je poseti u pritvoru. Očekuje se da danas ode kod nje i odluči prihvata li slučaj ili ne - kaže dobroobavešteni izvor Republike iz advokataskih krugova. 

Posebno odeljenje Višeg suda za organizovani kriminal zakazalo je početak suđenja hrkalović za 2. mart. Osim bivše sekretarke MUP, na optuženičkoj klupi će se naći i bivši načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić za zloupotrebu službenog položaja.

Republika

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Tužilaštvo je zatražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina, dok su za Milenkovića tražili godinu, a za Šušnjića dve godine zatvora. Dijanini dosadašnji advokati Ahmed Dlimedac, Nenad Tasić i Sead Spahović ne žele da otkriju zašto su joj otkazali punomoćje, ni da li je do takve odluke došlo na njenu inicijativu. S druge strane, Đukanović nije želeo da ni da potvrdi ni da demantuje navode da je on novi branilac Hrkalovićke. 

S obzirom na promenu branilaca, vrlo je moguće da će se početak suđenja bivšoj državnoj sekretarki MUP za dva krivična dela trgovina uticajem biti odložen dok se njen novi advokat ne upozna sa slučajem i spremi odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NAROD SVE VIDI

28.04.2022 09:05

OVO JE SPINOVANJE VLASTI DA SE PREKO DIJANE SPASU KRIMINALA. ZRTVA JE VEC NADJENA ,MINISTAR ! VLADIMIR DJUKA JUDA U POLITICI ! KAKVA SRAMOTA I BRUKA. NEMA NAIVNIH VODJO ,NEMA !