Komšije Verice Rakočević otkrile dugo čuvanu TAJNU: Kuća modne dizajnerke stavljena pod HIPOTEKU, a evo i koliko zarađuje njen suprug!

Autor:

Zabava

28.02.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća Verice Rakočević je pod hipotekom i u vlasništvu banke.

Komšije Verice Rakočević otkrile dugo čuvanu TAJNU: Kuća modne dizajnerke stavljena pod HIPOTEKU, a evo i koliko zarađuje njen suprug!

Foto: instagram.com

Verica Rakočević je pre nekoliko godina prodala kuću na Avali, ali se ubrzo pokajala pa je tako kupila još jednu kuću, i to na istoj lokaciji.

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević, modna dizajnerka

Kako kažu njene komšije, ona je luksuznu kuću prodala za male pare jednoj firmi jer je tada imala finansijske probleme, a nakon toga je ta ista kuća stavljena pod hipoteku, a sada je zbog dugova firme u vlasništvu banke.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem

 

Verica sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem od 2013. godine živi na imanju koje je u blizini njene stare kuće.

- Ova kuća pripadala je Verici sve dok je pre nekoliko godina nije prodala. Vidite kako je luksuzna, jedna je od najlepših na Avali. I dalje je zaštićena visokom ogradom, a sada je prazna. Šteta. Kreatorka je ovde često dolazila, a Elena je baš bila vezana za nju i nikad je nije prežalila. Prodala ju je jednoj firmi za male pare, imala je tada baš velikih finansijskih problema, pa joj je hitno trebao novac. Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke - ispričao je za "Kurir" komšija modne dizajnerke, koji je molio da mu se ne objavljuje ime.

Modna kreatorka je nedavno istakla da njen suprug zarađuje znatno manje novca od nje:

- Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam - zaključila je kreatorka, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading