NIJE MU SUĐENO: Zvezdinom fudbaleru ponovo PROPAO transfer!

Autor:

Sport

28.02.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već tri i po godine član je Crvene zvezde, ali usled jake konkurencije nema mnogo mogućnosti da iskaže kvalitet koji neizmerno poseduje.

NIJE MU SUĐENO: Zvezdinom fudbaleru ponovo PROPAO transfer!

Foto: Starsport

Popović i Pavkov

Kada god je bio na terenu Zoran Popović je davao sve od sebe, ali dok god je član kluba iz Ljutice Bogdana, biće u senci Milana Borjana.

Prethodnog leta iskusni čuvar mreže imao je već dogovoren transfer u ekipu Levskog iz Sofije. Međutim, viša sila je umešala svoje prste i usled finansijskih problema bugarskog kluba prouzrokovanih koronavirusom, navedeni transfer je propao.

Kako se saznaje i ove zime lako je moglo da se dogodi da Popović završi u Bugarskoj. Naime, nakon susreta Crvene zvezde i Ludogoreca koji je igran u Bugarskoj u okviru grupne faze UEFA Lige Evrope, a na kojoj je upravo Popović čuvao mrežu srpskog šampiona, rukovodstvo ekipe iz Razgrada bilo je oduševljeno Popovićevim odbranama i želelo je da ga privoli da se preseli u „Ludu šumu“. Poslata je i ponuda na adresu Crvene zvezde, iznos nije poznat, ali je sportski sektor crveno-belih odlučio da navedenu ponudu odbije.

Prema nepotvrđenim informacijama trener Dejan Stanković nije želeo da se odrekne usluga iskusnog golmana, jer bi u tom slučaju za prolećne borbe kako u domaćim okvirima, tako i na međunarodnoj sceni, u klubu pored prekaljenog golmana Milana Borjana na raspolaganju imao samo mlade, golobrade fudbalere.

Ostaje da se vidi da li će konačno leta 2022. godine Zoran Popović upeti da pronađe inostrani angažman i naplati svoje neosporne golmanske kvalitete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading