ZVEZDIN ČUVAR TROFEJA: Sa NJIM nema neizvesnosti, dobro ga pamti i EVROPA!

Autor:

Sport

18.02.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teškom mukom fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale nacionalnog kup takmičenja.

ZVEZDIN ČUVAR TROFEJA: Sa NJIM nema neizvesnosti, dobro ga pamti i EVROPA!

Foto: Starsport/Ilustracija

Na stadionu "Rajko Mitić", puleni trenera Dejana Stankovića tek nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisali su niški Radnički, a kada je bilo najteže na scenu je stupio on - Milan Borjan.

Četiri fantastične intervencije bile su dovoljne da obezbedi svom klubu dalji pohod ka odbrani jednog od dva trofeja koja su osvojena prethodne godine, a istovremeno je podsetio navijače na fantastičnu noć u Kopenhagenu kada se gradio drugi pohod na grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Nakon susreta na našem najvećem stadionu, trener Stanković je izričito rekao da bi neuspeh u ovoj fazi nacionanog kup takmičenja predstavljao pravu katastrofu za klub, ali je istovremeno, upravo Borjana, apostrofirao kao junača večeri.

 

 

Emocije nakon stresnog meča su primirene, a "hladne glave" Borjan je analizirao dešavanja viđena na zelenom tepihu stadiona "Rajko Mitić":

- Dokazali smo kakav karakter posedujemo, da možemo da pobedimo i onda kada ne ide sve po planu - istakao je Borjan.

- Imali smo dosta prilika, bez sumnje smo bili bolji tim, ali smo ipak morali težim putem do četvrtfinala. Posle odbranjenog prvog penala sam dobio dodatno samopouzdanje, na kraju se sve dobro završilo, iako je bilo neizvesno. Navijači i mi smo verovali u pobedu tokom čitavog meča, što je možda i ključno u neizvesnim završnicama, ovakve pobede nas dodatno motivišu za nastavak sezone. Iako je pritisak veliki, do kraja sezone moramo da damo maksimum, očekuje nas borba na tri fronta - istakao je Borjan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading