POSLE INCIDENATA NA MARAKANI: Pitali smo Borjana o Štuliću, Zvezdin VOJNIK odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

17.02.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se povodom dešavanja na utakmici osmine finala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

POSLE INCIDENATA NA MARAKANI: Pitali smo Borjana o Štuliću, Zvezdin VOJNIK odgovorio kao iz TOPA!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Nikola Štulić

Crveno-beli su nadigrali niški Radnički boljim izvođenjem penala sa 3:2, a heroj je upravo bila "jedinica" aktuelnog srpskog šampiona. Borjan je, u izjavi za naš portal, istakao da radi sve što je potrebno da Zvezda pobeđuje, kao pravi "vojnik". Takođe, dodao je da se Štulić nesportski poneo nakon maestralno izvedenog penala, što je izazvalo njegovu burnu reakciju, kao i saigrača i "Delija".

Takođe, povela se rasprava oko načina na koji je Borjan odbranio čak četiri penala rivalu. Sudijski ekspert Raka Đurović ocenio je za Republiku da je on evidentno "ranije izašao" prilikom prve odbrane Vujadinoviću, a čuvar mreže reprezentacije Kanade je obrazložio da mu arbitri nisu skrenili pažnju da je uradio bilo šta pogrešno. 

- Moje je da branim i da radim svoj posao najbolje što mogu. Upravo to sam i radio. Nisam imao posla tokom 90 i kusur minuta, pa sam rešio da nadoknadim to u penal-seriji - počeo je Borjan, koji je zatim dodao:

- Prethodne serije penala sa Zvezdom dale su mi samopouzdanje, da radim još jače i branim još bolje. Ja sam vojnik kluba, plaćen sam da branim i stvarno tu nema filozofije. Moglo je da se desi da ne odbranim nijedan penal, ali onda ne bih ukrao šou malom Dujmoviću. Branio je kao lav, svaka mu čast na partiji.

Borjan je najpre "skinuo kapu" mladom Štuliću, ali je zatim osudio njegovo ponašanje tokom proslave gola koji je postigao sa "bele tačke".

- Primio sam lep gol od Štulića, svaka mu čast na hrabrosti, imao je onu stvar na "m" da šutne tako penal i čestitam mu na tome. Međutim, nije u redu da se zatrči prema našim navijačima i da ih utišava. Morao je da postupi bolje u tom trenutku, iako je mlad. Videli smo se posle u svlačionici, on se izvinio, rekao je da je to uradio zbog finala Kupa koje smo igrali protiv Partizana na Marakani.

Sudija Srećković, kao i njegovi pomoćnici, nisu signalizirali Zvezdinom kapitenu da je pogrešio, a on je bio fokusiran da odbrani što više penala rivalu.

- Sudije mi nisu ništa rekle. Kod svakog penala sam stajao u golu i odatle kretao u šut. Ako sam prekršio neko pravilo, nisam bio svestan toga. Samo sam se trudio da odbranim i da donesem svom timu pobedu. Niko od sudija mi se nije obratio - zaključio je Milan Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading