IPAK ODLAZI, ILI MOŽDA NE: Zvezda je za njega imala unosnu PONUDU, ali je STANKOVIĆ odlučio drugačije!

Autor:

Sport

18.02.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januaru 2017. godine Milan Pavkov je postao fudbaler Crvene zvezde. Na stadionu "Rajko Mitić" prošao je put koji je bio posut i trnjem i ružama, a gotovo tokom svakog prelaznog roka on je glavna tema kada se povede priča o igračima koji mogu da napuste najveći srpski stadion.

IPAK ODLAZI, ILI MOŽDA NE: Zvezda je za njega imala unosnu PONUDU, ali je STANKOVIĆ odlučio drugačije!

Foto: Starsport

Tako je bilo i ovoga puta...

Tokom nedavno završenog zimskog prelaznog roka, Milan Pavkov je bio jedan od fudbalera za koje je klub iz Ljutice Bogdana imao konkretne ponude. I dalje se fudbalska Evropa seća njegovih pogodaka u okviru Lige šampiona, kada je sa dva gola šokirao Jirgena Klopa, pa ne čudi ponuda koja je na adresu rukovodstva srpskog šampiona stigla iz Švedske.

Naime, ekipa Malmea je ponudila Crvenoj zvezdi, na ime obeštećenja za Milana Pavkova, milion evra, ali u Ljutice Bogdana nisu želeli ni da razmatraju navedenu ponudu, ne pristajući na sumu ne manju od 2 miliona evropskih novčanica. 

Istovremeno, trener Dejan Stanković nije bio voljan da se odrekne usluga dvadesetosmogodišnjeg napadača, posebno kada se u obzir uzme činjenica da je letošnje pojačanje, Francuz Lusi Dioni, potpuno razočarao i da na njega klub više ne računa.

Ostaje da Pavkov ipak sačeka leto i neku novu priliku za ostvarenje inostranog transfera, mada treba napomenuti da Novosađanina ugovor sa Crvenom zvezdom veže do leta 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading