ZVANIČNO: "Ludak" više nije menadžer Lidsa!

Autor:

Sport

27.02.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je danas saopštio da je Marselo Bjelsa više neće voditi ekipu iz Jorkšira!

ZVANIČNO: "Ludak" više nije menadžer Lidsa!

Foto: Tanjug/AP

Ova odluka je očekivana s obziro da na rezultate Lidsa ove sezone.

Klub se nalazi samo dva mesta iznad zone ispadanja u Premijer ligi nakon loših rezultata od početka godine. Zabeležili su devet poraza u poslednjih 12 mečeva pa je raskid saradnje nakon tri i po godine bio logičan potez.

- Ovo je bila najteža odluka koju sam morao da donesem otkako sam na funkciji u Lidsu, uzimajući u obzir sve uspehe koje je Marselo imao sa klubom. Imali smo tri nezaboravne sezone i dobra vremena su se vratila na Eland Roud. Promenio je kulturu kluba i doneo pobednički mentalitet. Posebno ćemo pamtiti sezonu 2019/20 kao i promociju u Premijer ligu. Ta sećanja će dugo biti uz mene i sve navijače kluba. Ipak, moram da se ponašam u najboljem interesu kluba i verujem da je sada neophodna promena kako bismo sačuvali status u Premijer ligi. Poslednji rezultati nisu bili u skladu sa našim očekivanjima. Našli smo se u nezavidnoj poziciji u ligi i vreme je da dovedemo novog trenera kako bismo imali uticaj na ostatak sezone. Kako ja, tako i svi u klubu želimo da se zahvalimo Marselu na svim dostignućima i poželimo mu sve najbolje u budućnosti - poručio je direktor Lidsa Andrea Radrizani.

 

 

Klub će odluku o novom menadžeru saopštiti u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading