NA MARAKANI TRLJAJU RUKE: Zvezda dobila UNIVERZALCA za Večiti derbi!

Autor:

Sport

24.02.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo ozbiljno pojačanje

NA MARAKANI TRLJAJU RUKE: Zvezda dobila UNIVERZALCA za Večiti derbi!

Foto: Starsport

Koreografija "Delija"

Mladi talenat, Nemanja Motika, koji je nedavno došao iz minhenskog Bajerna u Crvenu Zvezdu, otvoreno je govorio o svojim fudbalskim počecima, kao i svojim očekivanjima u beogradskom klubu.

Još od malih nogu sam zvezdaš, to je sam nasledio od oca, a fudbalskog uzora vidim u Draganu Stojkoviću Piksiju. Dolazim iz Bajerna koji je takođe veliki klub, ali sada sam igrač u Crvene zvezde, kluba koji je osvojio Kup šampiona, koji stalno ide na trofeje i zahvalan sam na tome - izjavio je Motika za medije pri svom predstavljanju u novom klubu.

 

 

Motika je govorio i o svojoj poziciji koju bi trebao da ispunjava u timu.

Pre sam igrao "desetku", a u poslednje vreme sam uglavnom bio na levom krilu, mada jednako dobro mogu da igram i na desnoj strani - rekao je o sebi.

Mladi Nemanja je rođen u Berlinu, 2003. godine i svoj prvi nastup za Crvenu Zvezdu je upisao na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv BASK-a, gde se sjajno pokazao.

Veliki uticaj na njega imao je bivši igrač Crvene Zvezde i nemačke reprezentacije, Marko Marin.

On je veliko ime evropskog fudbala. Slučajno smo se sreli na aerodromu i upoznali. Razgovarali smo o Zvezdi i sve najbolje mi je govorio o klubu. Izuzetno mi je drago što i on veruje u mene i što je upoznat sa mojim kvalitetom - pohvalio se mladi fudbaler.

S predstojećim derbijem, postoji velika šansa da će Motika dobiti šansu da impresionira.

Večiti derbi će biti odigran u nedelju u 18:00 časova na Marakani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading